اخبار
شماره : 8608
۹:۳۰ ۱۳۸۸/۸/۱۸
فردین معصومی:

گاز را در لیگ برتر همراهی می‌کنم

می‌خواهم حق به حق‌دار برسد

http://www.iawf.ir/stories/akhbar/31-6-88/01/15_exposure.jpgکشتی‌گیر آزادکار وزن 120 کیلوگرم گفت: در فصل جدید رقابت‌های لیگ برتر کشتی آزاد تیم گاز مازندران را همراهی می‌کنم.

فردین معصومی کشتی‌گیر آزادکار وزن 120 کیلوگرم در گفت و گو با روابط عمومی فدراسیون کشتی با بیان این مطلب افزود: پس از پایان رقابت‌های قهرمانی جهان، برنامه‌ریزی لازم را برای مسابقات آینده انجام داده‌ام و بر این اساس تمرینات خود را در رشت و در برخی مواقع در تهران دنبال می‌کنم.

دارنده‌ی مدال نقره‌ی جهان ادامه داد: اولین برنامه‌ام حضور در رقابت‌های لیگ برتر کشتی آزاد است و بر این اساس با توافقات صورت گرفته این فصل گاز مازندران را در رقابت‌های لیگ برتر همراهی می‌کنم.

دارنده‌ی مدال برنز جهان تصریح کرد: لیگ اولین برنامه من برای حضور در رقابت‌های آینده است و امیدوارم این مسابقات میدان مناسبی برای من باشد تا برای رقابت‌های آینده آماده شوم.

دارنده‌ی مدال طلای آسیا در پایان خاطرنشان کرد: هدفم کسب دوباره‌ی دوبنده‌ی تیم ملی در سنگین وزن است و برای رسیدن به این مهم با تمام وجود تلاش کرده و در هر مسابقه‌ای که کادر فنی صلاح بداند کشتی می‌گیرم، زیرا می‌خواهم حق به حق‌دار برسد.

 

©2011 . All Rights Reserved