اخبار
شماره : 8476
۱۰:۳۹ ۱۳۸۸/۸/۵
دیروز در سالن توفیق جهان‌بخت برگزار شد

تمرین کشتی‌گیران شاخص زیرنظر مربیان تیم ملی کشتی آزاد

دیروز دوشنبه کشتی‌گیران شاخصی نظیر فردین معصومی، صادق گودرزی و احسان لشگری با حضور در سالن توفیق جهان‌بخت زیرنظر مربیان تیم ملی کشتی آزاد به تمرین پرداختند.

به گزارش روابط عمومی فدراسیون کشتی، عصر دیروز کشتی‌گیران شاخص تیم ملی نظیر فردین معصومی، صادق گودرزی،‌ احسان لشگری، مرتضی گودرزی، علیرضا قاسمی، سعید ریاحی و محمدرضا آذرشکیب با حضور در سالن توفیق جهان بخت زیرنظر غلامرضا محمدی سرمربی، محسن کاو و ابراهیم مهربان مربیان تیم ملی و محمدرضا نوایی مربی سابق تیم ملی به تمرین پرداختند.

در این تمرین که از ساعت 17 آغاز شد 24 کشتی‌گیر حاضر در تمرین ابتدا زیرنظر صادق گودرزی به نرمش پرداختند و سپس تمرینات بدنسازی را زیرنظر محسن کاوه مربی تیم ملی کشتی برگزار کردند.

سپس کشتی‌گیران به صورت دو به دو در چند تایم به مرور فن پرداخته و مربیان حاضر در حین تمرین نکات لازم را به کشتی‌گیران گوشزد کردند.

در پایان این تمرین که حدود 75 دقیقه به طول انجامید، غلامرضا محمدی سرمربی تیم ملی کشتی آزاد نکات فنی لازم را به کشتی‌گیران گوشزد کرد.

 

http://www.iawf.ir/stories/akhbar/5-8-88/IMG_7534.JPG

 

©2011 . All Rights Reserved