اخبار
شماره : 8321
۶:۲۰ ۱۳۸۸/۷/۱۹
بررسی وزن 74 کیلوگرم کشتی آزاد قهرمانی جهان

دارندگان مدال المپیک پایین‌تر از صادق گودرزی

http://www.iawf.ir/mambots/content/multithumb/images/b.640.480.0.0.stories.akhbar.2-7-88.DSC_9511.jpgرقابت‌های کشتی آزاد قهرمانی جهان در دانمارک در وزن 74 کیلوگرم با حضور 31 کشتی‌گیر در حالی برگزار شد که دو دارنده‌ی مدال برنز المپیک از کسب مدال باز ماندند.

به گزارش روابط عمومی فدراسیون کشتی، کریل ترزی‌یف بلغارستانی دارنده‌ی مدال برنز رقابت‌های المپیک 2008 پکن در هرنینگ در جایگاه هشتم قرار گرفت و مراد گایداروف از بلاروس دیگر دارنده‌ی مدال برنز 2008 پکن پنجم شد.

ایوان فوندورا کشتی‌گیر سرشناس کوبایی و نفر سوم المپیک 2004 آتن هفدم شد، ساگیراشویلی از گرجستان نفر دوم اروپا در سال 2007 و چو بیانگ کوان نفر اول آسیا در سال 2008 از کره‌ی جنوبی بیست و سوم و دهم شدند.

سیف‌الدین عثمان‌اف کشتی‌گیر قزاقستانی و استین اشلاتر از آمریکا از دیگر حذف شدگان سرشناس این وزن بودند.

در این وزن دنیس چارگوش دارنده‌ی مدال طلای جوانان جهان از روسیه قهرمان شد و شمس‌الوارا شمس‌الوارایف دارنده‌ی مدال طلای اروپا در سال 2009 از آذربایجان دوم شد و صادق گودرزی از ایران و رامیش کومار از هندوستان مشترکا سوم شدند.

©2011 . All Rights Reserved