اخبار
شماره : 7796
۱۱:۱۹ ۱۳۸۸/۶/۳
محمد بنا:

برای انتخاب نفرات اصلی، تحت تأثیر حاشیه‌ها قرار نگرفتم

از اول هم نمی‌خواستیم انتخابی برگزار کنیم

شانس بیاوریم برای اولین بار روی سکو می‌رویم

Sample Imageمحمد بنا با بیان اینکه برای انتخاب نفرات اصلی تیم ملی کشتی فرنگی بزرگسالان به هیچ وجه تحت تأثیر حاشیه‌ها و برخی اخبار چند روز گذشته قرار نگرفته است گفت: هدف من انتخاب شایسته‌ترین نفرات برای مسابقات جهانی دانمارک بود و برای مشخص کردن نفرات اصلی نیازی به برگزاری مسابقات انتخابی نداشتیم.

سرمربی تیم ملی کشتی فرنگی بزرگسالان پس از اعلام اسامی نهایی ملی‌پوشان برای حضور در رقابت‌های جهانی دانمارک، در گفت و گو با روابط عمومی فدراسیون کشتی اظهار کرد: در تمامی اوزان کشتی‌گیران برتر را شناسایی کرده بودیم و فقط در اوزان 66 و 84 کیلوگرم تا حدودی رقابت برخی از کشتی‌گیران با هم نزدیک بود البته برای اینکه ما از این رقابت‌ حداکثر استفاده را ببریم اسامی نفرات اصلی را تا آخرین لحظه اعلام نکردیم تا کشتی‌گیران موردنظر ما با تمام توان تمرینات خود را با انگیزه‌ی بالا پشت سر بگذارند. به هرحال ما از ابتدا قصد برگزاری مسابقه‌ی انتخابی را نداشتیم، چراکه دلایل محکمی برای انتخاب نفرات اصلی خود بدون برگزاری مسابقه‌ی انتخابی داشتیم.

وی افزود: من برای انتخاب شایسته‌ترین‌ها به هیچ وجه تحت تأثیر جریانات و یا برخی اخبار قرار نمی‌گیرم، چراکه آبروی کشورم برایم از هر چیز دیگری بیشتر ارزش دارد.

محمد بنا با بیان اینکه در وزن 66 کیلوگرم افشین بیابانگرد وضعیت بسیار بهتری نسبت به دیگر حریفان خود داشت تصریح کرد: در این وزن به جز بیابانگرد، محمدی و عبدولی نیز حضور داشتند. علی محمدی در مسابقات انتخابی در یک کشتی مستقیم از افشین بیابانگرد شکست خورده بود و همین عامل به طور خودکار محمدی را از گردونه‌ی انتخاب ما خارج می‌کرد. تنها شک ما روی سعید عبدولی بود که او نیز به دلیل حضور در مسابقات جهانی جوانان و کسب مدال طلا، از مرحله‌ی اوج آمادگی جسمانی خود فاصله گرفته بود و در حال بازیابی توان خود بود وی برای آمادگی دوباره نیاز به زمان بیشتر داشت که ما این فرصت را در اختیار نداشتیم. روی هم رفته عبدولی در جهانی ترکیه فشار زیادی را تحمل کرده بود و نمی‌توانست برای دانمارک دوباره آماده شود. افشین بیابانگرد نیز طی اردوهای گذشته به خوبی روی نقاط ضعف خود کار کرده بود و هم‌اکنون در شرایط بسیار خوبی قرار دارد.

سرمربی تیم ملی کشتی فرنگی بزرگسالان در خصوص وزن 84 کیلوگرم نیز خاطرنشان کرد: بابک قربانی به خاطر حضور در مسابقات جهانی جوانان، شرایط مشابه سعید عبدولی را داشت به همین دلیل ما برای انتخاب نفر اصلی این وزن روی او حساب نمی‌کردیم، رقابت‌ها اصلی در وزن 84 کیلوگرم بین طالب نعمت‌پور و حبیب اخلاقی بود، این دو نفر در مسابقات مختلف پیروزی‌های مختلفی داشتند ولی در مجموع عملکرد اخلاقی بهتر بود، نعمت‌پور در جام یادگار امام (ره) اول شده بود و در مسابقات قهرمانی آسیا نیز به مدال طلا دست یافته بود. از آن طرف اخلاقی نیز در مسابقات قهرمانی کشور سکوی نخست را کسب کرده بود و در مسابقات جام وهبی امره نیز مدال طلا را کسب کرده بود. حبیب اخلاقی هرچند در جام یادگار امام (ره) به نعمت‌پور باخته بود ولی در لیگ نعمت‌پور را برد و در انتخابی گذشته نیز اول شد.

وی افزود: پس از اینکه ما این رقابت نزدیک را دیدیم برای هریک از آن‌ها مسابقات برون مرزی را درنظر گرفتیم که اخلاقی در باکو اول شد، ولی نعمت‌پور به خاطر عمل جراحی که داشت نتوانست در جام آزوماش اوکراین شرکت کند همین امر نیز نعمت‌پور را از تمرینات دور کرد و باعث شد تا هم به شرایط قبلی خود نرسد و هم اینکه اخلاقی در این فرصت با تمرینات بیشتر به اوج آمادگی لازم برسد، در حال حاضر نیز اخلاقی از هر نظر شرایط بهتری نسبت به نعمت‌پور دارد.

محمد بنا در ادامه‌ی مصاحبه‌ی خود با اشاره به عملکرد احتمالی تیم ملی کشتی فرنگی بزرگسالان در جهانی دانمارک گفت: من همیشه در خصوص کسب نتیجه‌، فرد جاه‌طلبی بوده‌ام و دوست دارم که تیم من همواره بهترین نتیجه‌ی ممکن را بگیرد. مسابقات جهانی دانمارک شرایط خاص خودش را دارد. در این گونه مسابقات شانس یکی از عوامل اصلی برای رسیدن به موفقیت است. در همین مسابقات جهانی جوانان روسیه بدون مدال اول شد و در همین مسابقات جهانی، یک سال گرجستان به همین وضعیت اول شد. در جام جهانی کشتی آزاد تهران نیز در حالی که همه چیز برای قهرمانی تیم ما فراهم بود آذربایجان در نهایت به مقام نخست دست یافت. پس می‌بینید که شانس نقش مهمی در کسب موفقیت یک تیم دارد.

سرمربی تیم ملی کشتی فرنگی بزرگسالان تصریح کرد: به هرحال حضور کشتی‌گیران رژیم اشغالگر قدس از جمله مشکلات ما در این مسابقات به حساب می‌آید که امیدوارم هیچ یک از فرنگی‌کاران ما در قرعه‌ی مسابقات به آن‌ها برخورد نکنند.

وی افزود: البته من آنقدر به شایستگی و توان ملی‌پوشانم ایمان دارم که زیاد به شانس اکتفا نمی‌کنم ولی علاقمندان به کشتی نیز باید انتظارات خود را در حد کشتی فرنگی کشور و امکاناتی که این رشته در اختیار دارد ببیند، ما باید ببینیم که کشتی فرنگی ما در کجا بود و هم‌اکنون در چه حدی قرار دارد بعد از المپیک پکن کشتی فرنگی ما با یک سیر صعودی روبرو بوده است که امیدوارم در جهانی دانمارک نیز این موضوع ادامه پیدا کند.

بنا همچنین در خصوص حمید سوریان تصریح کرد: من چهارمین مدال طلای جهان را برای سوریان در دانمارک کنار گذاشتم ولی همانطور که گفتم عوامل زیادی در کسب این مدال دخیل هستند او کشتی گیری است که در شرایط فعلی اگر در مسابقات به مرور حریفان او سخت‌تر شوند می‌تواند به پیروزی دست پیدا کند.

سرمربی تیم ملی کشتی فرنگی بزرگسالان در پایان خاطرنشان کرد: اگر در مسابقات قهرمانی جهان اتفاق خاصی رخ ندهد و در قرعه‌ی کشتی‌گیران نیز تا حدودی شانس بیاوریم. می‌توانیم برای اولین بار در طول تاریخ کشتی فرنگی ایران به روی سکوی جهانی برویم که امیدوارم این امر با دعای خیر مردم ایران برای ما محقق شود.

 

©2011 . All Rights Reserved