مسعود هاشمزاده:
به دست آوردن مدال طلای سنگین وزن جهان، آرزوی من است
برای فصل بعدی لیگ برتر کشتی فرنگی چند پیشنهاد دارم
مسعود هاشمزاده با بیان اینکه در صورت کسب دوبندهی تیم ملی کشتی فرنگی تمام اعتبار و قدرت خود را در مسابقات جهانی دانمارک به کار خواهد بست گفت: به دست آوردن مدال طلای سنگین وزن جهان آرزوی من است.
فرنگیکار وزن 120 کیلوگرم تیم ملی بزرگسالان در گفت و گو با روابط عمومی فدراسیون کشتی در این رابطه اظهار کرد: در حال حاضر وضعیت خوبی دارم و حتی در تعطیلات نیز تمرینات خود را در شهرستان ادامه دادم حداقل روزی یک جلسه را تمرین کردهام و بدون اضافه وزن در اردوی بعدی تیم ملی کشتی فرنگی بزرگسالان حاضر خواهم شد.
وی افزود: در اردوی گذشته تمرینات بسیار پرحجم بود و فکر میکنم در اردوی بعدی نیز فشار زیادی را باید تحمل کنیم.
هاشمزاده با بیان اینکه وی امید زیادی به کسب مدال در مسابقات جهانی دانمارک دارد تصریح کرد: آرزوی من این است که در مسابقات جهانی دانمارک طلای سنگین وزن را بدست آورم برای رسیدن به این هدف تلاش زیادی کردهام و در فرصت باقیمانده نیز سعی دارم نقاط ضعفم را با کمک و راهنماییهای مربیان از بین ببرم. در خاک به هنگام اجرای برخی فنون مشکلاتی را دارم که سعی میکنم آنها را برطرف کنم البته در سرپا قدرت زیادی دارم ولی باید در دفاع خاک تلاش بیشتری کنم.
فرنگیکار وزن 120 کیلوگرم همچنین با اشاره به رقابتهای فصل بعدی لیگ برتر خاطرنشان کرد: امیدوارم از برگزاری لیگ سال گذشته و مشکلاتی که برای تیم ملی به وجود آورد درس گرفته باشیم. زمان لیگ برتر از جمله مهمترین مسئلههایی است که باید به آن توجه زیادی داشت. تیمهایی باید در لیگ برتر فرنگی حضور پیدا کنند که مثل لیگ آزاد، قدرتمند و با توان مالی خوب باشند.
وی در پایان افزود: از هماکنون پیشنهاداتی برای فصل بعدی لیگ برتر به من شده است که در حال بررسی آنها هستم و معلوم نیست که در تیم سال گذشتهی خود (امام رضا (ع) قائمشهر) ماندگار باشم.
©2011 . All Rights Reserved