علیرضا رضایی: همه ما به کشتی مدیون هستیم
پایگاه قهرمانی شهید دستجردی با استقبال خوبی از سوی مردم مواجه شده است
نایب قهرمان المپیک آتن گفت: همه کسانی که در کشتی هستند، به نوعی به این رشته مدیون هستند و به همین دلیل باید دین خود را به کشتی کشور ادا کنیم.
علیرضا رضایی دارنده مدال نقره المپیک و برنز جهان که مدیریت پایگاه شهید دستجردی تهران را برعهده دارد در گفت و گو با روابط عمومی فدراسیون کشتی با بیان این مطلب افزود: به کشتی احساس دین می کنم و به همین خاطر در خدمت کشتی تهران هستم و در پایگاه قهرمانی شهید دستجردی نیز کار مدیریت و مربیگری را انجام می دهم.
وی ادامه داد: خوشبختانه در ماه اول افتتاح این سالن حدود 150 کشتی گیر خردسال، نونهال، نوجوان، جوان و بزرگسال ثبت نام کرده اند و تمرینات خود را بعد از ظهر روزهای زوج برگزار می کنند.
رضایی تصریح کرد: هم اکنون تمرینات ما در 3 نوبت از ساعت 16 تا 21 روزهای زوج در کشتی آزاد برگزار می شود و در نظر داریم که در روزهای فرد هم کلاس های تمرین را همراه با آموزش کشتی فرنگی داشته باشیم.
وی در مورد اینکه حرکت فدراسیون در زمینه راه اندازی پایگاه های قهرمانی کشتی در سطح تهران را چگونه ارزیابی می کند، اظهار داشت: قطعا حرکت ارزشمندی است و به کشتی تهران و کشور کمک می کند. کشتی تهران نیاز به سالن هایی با تشک های استاندارد و شرایط تمرینی خوب دارد که این پایگاه های قهرمانی تمامی امکانات سخت افزاری را دارند. ضمن اینکه پایگاه های قهرمانی در محله های پرجمعیت تهران راه اندازی شده که نیاز سالن تمرینی در این مناطق را تا حدودی برطرف می کند.
رضایی در مورد اینکه حضور قهرمانان بعنوان مدیریت این سالن ها به نفع کشتی است یا خیر، تصریح کرد: قطعا به نفع کشتی است، بهرحال ما به تنهایی کار آموزش کشتی گیران را انجام نمی دهیم و حتما از چند مربی سازنده بهره خواهیم برد. قهرمانان کشتی هم تجربیات و آموخته های خوبی در اختیار دارند که می توانند به نسل جدید منتقل کنند. ضمن اینکه بسیاری از علاقمندان به کشتی دوست دارند که تمرینات خود را زیرنظر قهرمانان کشتی پیگیری کنند و این موضوع باعث استقبال بیشتر از پایگاه های قهرمانی می شود.
وی ادامه داد: از ساعت 16 تا ساعت 21 روی تشک کشتی هستم و آموزش می دهم و از اینکه می توانم کمک کوچکی به کشتی کشورم داشته باشم بسیار خوشحالم.
رضایی در مورد اینکه آیا پیشرفت کشتی تهران می تواند بر کشتی کشور تأثیرگذار باشد یا خیر، اظهار داشت: قطعا همینطور است، در زمانی که ما کشتی می گرفتیم جمعیت کشتی گیر تهران خیلی بیشتر از الان بود اما جمعیت شهر و استان تهران شاید خیلی کمتر از حال حاضر بود. الان تهران و شهرهای اطراف نزدیک به 16میلیون جمعیت دارند و اگر این پتانسیل بالقوه را فعال کنیم جمعیت کشتی گیری بالا می رود و به تبع آن تعداد بیشتری قهرمان خواهیم داشت. از سوی دیگر استان ها و شهرها چشمشان به حرکت تهران است و هر حرکت مثبت را الگوی خود قرار می دهند که امیدوارم این کار در استان ها نیز استارت بخورد.
مدیر اسبق تیم های ملی کشتی آزاد با بیان اینکه نباید قهرمانان ورزش را به حال خود رها کرد، گفت: یک قهرمان شاید 15 تا 20 سال زحمت بکشد تا نخبه ی رشته خود شود، پس از دوران قهرمانی تازه باید به دنبال ساختن زندگی خود و شغل باشد. اگر وزارت ورزش و جوانان در بحث اشتغال قهرمانان ورود کند و بعد از آن از این قهرمانان در بحث آموزش و تمرین استفاده کند هم آن قهرمان می تواند بیشترین تأثیر را داشته باشد. و هم برای ورزش کشور بسیار مفید است.
رضایی ادامه داد: حتی در بحث ماده 88 که سالن های ورزشی را اجاره می دهند، بهتر است که به همین قهرمانان واگذار کنند، آن ها هم می توانند اجاره دهند اما کاربری سالن ها قطعا اگر به اهل فن آن سپرده شود، بازدهی بیشتری خواهد داشت.
نایب رئیس اسبق فدراسیون کشتی در پایان خاطرنشان کرد: اگر قرار است که کشتی کشور پیشرفت کند باید همه خود را جزئی از جامعه کشتی بدانیم و بدانیم که از یک خانواده هستیم. هر کمکی که می توانیم انجام دهیم چراکه اگر کشتی بالا برود موجب سرافرازی ما هم خواهد شد.
©2011 . All Rights Reserved