حمید باوفا:
تمامی فرنگیکاران وزن 60 کیلوگرم در یک سطح هستند
حمید باوفا گفت: اگر علی اشکانی در مسابقات انتخابی حضور داشت، ارزش قهرمانی این مسابقات چندین برابر میشد.
فرنگیکار وزن 60 کیلوگرم در گفت و گو با روابط عمومی فدراسیون کشتی در این رابطه اظهار کرد: بدون مشکل مصدومیت تمرینات بسیار خوبی را در مشهد پیگیری کردم به طوری که هماکنون آماده مبارزه با حریفان خود هستم. تمامی فرنگیکارانی که در وزن 60 کیلوگرم در مسابقات انتخابی تیم ملی شرکت میکنند در یک سطح قرار دارند. خیلی دوست داشتم که علی اشکانی هم در این مسابقات حضور پیدا میکرد، چرا که همین باعث بالا رفتن ارزش قهرمانی من میشد.
وی افزود: با تمامی حریفانم کشتی گرفتهام و نقاط ضعف و قوت آنها را خوب میشناسم.
باوفا با بیان اینکه تقریبا طی چند هفتهی گذشته هر روز یک تا دو جلسه تمرین کرده است تصریح کرد: تمرینات منظمی را تاکنون پشت سر گذاشتهام. هنوز خاطرهی قهرمانی آسیایی تایلند را فراموش نکردهام و امیدوارم بتوانم در مسابقات قهرمانی جهان جبران کنم.
فرنگیکار وزن 60 کیلوگرم در پایان خاطرنشان کرد: برای عادت کردن به قوانین جدید خیلی تمرین کردم و مطمئن هستم که در انتخابی تیم ملی بزرگسالان بسیار بهتر از قهرمانی آسیا کشتی خواهم گرفت.
©2011 . All Rights Reserved