سرمربی تیم ملی کشتی فرنگی جوانان:
شنبهی هفته آینده اسامی 16 نفر را اعلام میکنیم
هنوز در برخی اوزان شک و تردید داریم
فرهاد اسماعیلنژاد با اعلام اینکه روز شنبهی هفته آینده اسامی 16 فرنگیکار تیم ملی جوانان را اعلام خواهد کرد گفت: هنوز در مورد برخی اوزان شک و تردید داریم.
سرمربی تیم ملی کشتی فرنگی جوانان در گفت و گو با روابط عمومی فدراسیون کشتی در این رابطه اظهار کرد: در روز شنبهی هفتهی آینده اسامی 16 فرنگیکار تیم ملی جوانان را برای حضور در مسابقات قهرمانی آسیا به فدراسیون اعلام میکنیم. در هر وزن 2 نفر را انتخاب کردیم تا اگر بنا به هر دلیلی یکی از کشتیگیران به مسابقات نرسید، دیگری را اعزام کنیم. به هرحال مشکل خروجی و بحث سربازی در این ردهی سنی یک امر شایع است و باید از قبل پیشبینیهای لازم انجام شود.
وی افزود: متأسفانه در برخی اوزان از جمله وزن 60 کیلوگرم هنوز به قطعیت نرسیدهایم و منتظر تمرینات کشتیگیران در این چند روز اخیر خواهیم بود.
اسماعیلنژاد در پایان تصریح کرد: پزشک تیم به ما رسما اعلام کرد که مشکل مصدومیت احسان اخلاقی تا یک هفتهی دیگر به طور کامل رفع خواهد شد ما نیز اگر او به مسابقات برسد وی را به فیلیپین اعزام میکنیم چون حضور قربانی در مسابقات جهانی حتمی است. همچنین درنظر داریم باباجانزاده را برای مسابقات جهانی اعزام کنیم و از صبا شریعتی در مسابقات قهرمانی آسیا استفاده کنیم.
©2011 . All Rights Reserved