اخبار
شماره : 6900
۱۲:۳ ۱۳۸۸/۳/۱۰
محسن کاوه:

شایسته‌ها به رقابت‌های جهانی می‌روند

Sample Imageکادر فنی با بررسی تمامی شرایط بهترین و شایسته‌ترین کشتی‌گیران را برای حضور در رقابت‌های جهانی انتخاب می‌کند.

محسن کاوه مربی تیم ملی کشتی آزاد بزرگسالان در گفت و گو با روابط عمومی فدراسیون کشتی با بیان این مطلب افزود: معاف شدن 5 طلایی کشتی ایران در رقابت‌های قهرمانی آسیا از رقابت‌های انتخابی تیم ملی به معنی انتخاب این کشتی‌گیران برای حضور در رقابت‌های جهانی نیست.

دارنده مدال نقره آسیا گفت: کادر فنی تیم ملی کشتی آزاد بزرگسالان بهترین کشتی‌گیران را برای حضور در رقابت‌های جهانی دانمارک انتخاب خواهد کرد زیرا در نهایت هدف ما موفقیت در رقابت‌های جهانی دانمارک است.

وی تصریح کرد: اسم‌ها برای کادر فنی تیم ملی مطرح نیست و ما در نهایت با بررسی عملکرد کشتی‌گیران در اردوها و چگونگی حضور آن‌ها در تورنمنت‌های بین‌المللی شایسته و آماده‌ترین کشتی‌گیر را برای حضور در رقابت‌های جهانی انتخاب می‌کند.

 

©2011 . All Rights Reserved