اخبار
شماره : 6847
۲۳:۳۶ ۱۳۸۸/۳/۳
رئیس هیأت کشتی استان اصفهان:

طرح استعدادیابی و ایجاد مدارس کشتی به سرعت در سطح استان در حال پیگیری است

با آماده شدن خانه‌ی کشتی، دیگر میزبانی‌های ما لغو نخواهد شد

Sample Imageداود شیران با اعلام اینکه طرح استعدادیابی در کشتی آزاد و فرنگی اصفهان به سرعت در حال پیگیری است گفت: با گسترش تأسیس دارس کشتی در سطح استان، طی چند سال آینده شاهد تحول اساسی در کشتی استان اصفهان خواهیم بود.

رئیس هیأت کشتی استان اصفهان، در گفت و گو با روابط عمومی فدراسیون کشتی در این رابطه اظهار کرد: با ایجاد مدارس کشتی به دنبال انجام یک کار زیرساختی هستیم که همواره بتوانیم از کنار آن بحث استعدادیابی خود را تضمین شده بدانیم. با این کار بعد از چند سال، دیگر دغدغه نداریم که باید به دنبال استعدادهای مجدد و تزریق نیروهای مستعد به تیم‌های پایه‌ای خود باشیم، چراکه از مدارس کشتی ما مرتبا استعدادهای جدید شناسایی می‌شوند و به تیم‌های ما در رده‌های سنی پایه معرفی می‌شوند.

وی افزود: استقبال خوبی از این طرح شده و اکثر هیأت‌های کشتی شهرستان‌های استان اصفهان به دنبال ایجاد این مدارس هستند.

شیران همچنین در خصوص آخرین وضعیت خانه‌ی کشتی شهر اصفهان تصریح کرد: این بنا در مرحله‌ی نازک‌کاری است از هم‌اکنون به دنبال تجهیزات آن و تأمین بودجه برای خرید وسائل مختلف مرتبط با این محل هستیم تا پس از اتمام ساخت بنای خانه‌ی کشتی به سرعت با آخرین تجهیزات روز خانه‌ی کشتی اصفهان را آماده‌ی بهره‌برداری کنیم.

داود شیران در پایان خاطرنشان کرد: علاقمند بودیم تا میزبانی مسابقات انتخابی تیم ملی کشتی فرنگی بزرگسالان را برعهده داشته باشیم اما به دلیل تغییر زمان این مسابقات و فعالیت‌هایی که برای تعمیرات سالن‌های ورزشی شهر اصفهان به خاطر برگزاری بازی‌های کشورهای اسلامی می‌شود متأسفانه نتوانستیم سالنی را برای این مسابقات در آن تاریخ اعلام شده پیدا کنیم. امیدوارم با آماده شدن خانه‌ی کشتی اصفهان دیگر این گونه میزبانی‌ها به خاطر نداشتن سالن مسابقه لغو نشود.

 

©2011 . All Rights Reserved