صبح امروز و در کمپ تیمهای ملی کشتی شهید حاج قاسم سلیمانی صورت گرفت
دیدار صمیمی رئیس فدراسیون و ملی پوشان نونهال کشتی آزاد به صرف صبحانه
اعضای تیم ملی کشتی آزاد نونهالان، صبح امروز در یک جمع صمیمی، صبحانه را در کنار رئیس فدراسیون صرف کردند.
به گزارش روابط عمومی فدراسیون کشتی، تیم ملی کشتی آزاد نونهالان در حالی بامداد شنبه برای حضور در رقابت های قهرمانی آسیا عازم بحرین می شود که این روزها آزادکاران آخرین تمریناتشان را در خانه کشتی شهید ابراهیم هادی کمپ تیمهای ملی کشتی حاج قاسم سلیمانی را پشت سر می گذارند.
صبح امروز و پیش از تمرین، نونهالان آزادکار در رستوران شهید سجاد عفتی کمپ تیمهای ملی، صبحانه را در کنار علیرضا دبیر رئیس فدراسیون صرف کردند.
در جریان این دیدار صمیمانه، مسعود واحدی سرمربی تیم گزارشی کوتاه از آخرین وضعیت نفرات اعزامی را به رئیس فدراسیون ارئه کرد و کشتی گیران نونهال نیز در گفتگوی صمیمانه با دبیر درباره شرایط شان صحبت کردند.
©2011 . All Rights Reserved