اخبار
شماره : 6510
۴:۲۲ ۱۳۸۸/۲/۵
محمد طلایی:

ترکیب تیم ملی کشتی آزاد ایده‌آل است

Sample Imageکشتی‌گیران جوان باید با حضور در تورنمنت‌های بین‌المللی کسب تجربه کنند.

محمد طلایی مربی پیشین تیم ملی کشتی آزاد در گفت و گو با روابط عمومی فدراسیون کشتی با بیان این مطلب افزود: کشتی ایران همواره قدرت برتر کشتی آسیا بوده است و برای همین ما باید برای تکرار دوباره عنوان قهرمانی خود راهی تایلند شویم.

قهرمان رقابت‌های جهانی 1997 کراسنویارسک گفت: به نظر من ترکیب انتخاب شده توسط کادر فنی برای رقابت‌های قهرمانی آسیا که تلفیقی از کشتی‌گیران جوان و با تجربه هستند یک ترکیب ایده‌ال و مناسب است.

دارنده مدال نقره جهان جهان تصریح کرد: اگر می‌خواهیم به کشتی‌گیران جوان میدان بدهیم باید آن‌ها را به تورنمنت‌های بین‌المللی مختلف اعزام کنیم تا در این میادین آبدیده شوند و از حضور در چنین مسابقه‌هایی کسب تجربه کرده و پشتوانه‌های مناسبی برای کشتی ایران باشند.

دارنده مدال برنز جهان اظهار داشت: کادر فنی تیم ملی یک ترکیب جوان و در عین حال با تجربه است که می‌تواند با داشتن فرصت لازم برنامه‌های خود را پیاده کند.

وی تأکید کرد: در حال حاضر هفته‌ای یک جلسه در باشگاه تهرانسر به تمرین کشتی‌گیران نوجوان و جوان می‌پردازم و با هیأت کشتی اصفهان نیز همکاری می‌کنم.

 

©2011 . All Rights Reserved