اخبار
شماره : 6504
۱۰:۳۶ ۱۳۸۸/۲/۴
رقابت‌های بین‌المللی جام فدراسیون آذربایجان

فرنگی‌کاران نوجوان فردا رقابت‌های خود را برگزار می‌کنند

عصر امروز (جمعه) فرنگی‌کاران نوجوان کشورمان که برای حضور در مسابقات تدارکاتی جایزه بزرگ باکو راهی آذربایجان شده بودند بدون مشکل خاصی در مراسم وزن‌کشی حاضر شدند.

به گزارش روابط عمومی فدراسیون کشتی؛ تمامی 10 فرنگی‌کار نوجوان کشورمان عصر امروز (جمعه) بروی باسکول رفتند و طبق گفته عارف ربطی دبیر فدراسیون کشتی همگی این فرنگی‌کاران سر وزن قانونی خود حاضر شدند.

رقابت‌های کشتی فرنگی نوجوانان جایزه بزرگ باکو نیز از فردا (شنبه) و از ساعت 9 صبح به وقت محلی آغاز خواهد شد و بدون وقفه انجام می‌گیرد.

آزادکاران تیم نوجوانان و جوانان نیز صبح فردا برای حضور در این مسابقات تهران را به مقصد باکو ترک می‌کنند.

عارف ربطی سرپرست کاروان کشتی ایران در مسابقات جایزه بزرگ باکو در همین رابطه اظهار کرد: سطح مسابقات خوب است چراکه فرنگی‌کاران خوبی در این دوره از رقابت‌ها شرکت می‌کنند. از نظر اسکان مشکل خاصی نداریم و منتظریم تا از فردا رقابت‌ها آغاز شود.

 

©2011 . All Rights Reserved