سرپرست تیم کشتی فرنگی تولیدی مجید اندیمشک:
بدون 8 کشتیگیر اصلی خود ارمکیش قم را شکست دادیم
مهرزاد قلاوند پس از راهیابی تیمش به مرحله نیمه نهایی لیگ برتر کشتی فرنگی گفت: در شرایطی ارمکیش قم را شکست دادیم که 8 کشتیگیر اصلی خود را در اختیار نداشتیم.
سرپرست تیم کشتی فرنگی تولیدی مجید اندیمشک در گفت و گو با روابط عمومی فدراسیون کشتی در این رابطه اظهار کرد: کشتیگیران ما در مقابل نمایندهی قم با غیرت کشتی گرفتند ضمن آنکه تماشاگران نیز عامل اصلی بالا بردن روحیهی آنان بودند. به هرحال هرچند مسابقهی بسیار سختی را پشت سر گذاشتیم ولی خوشحالم که در نهایت به جمع 4 تیم برتر لیگ صعود کردیم.
وی افزود: در 55 کیلوگرم از سامان عبدولی انتظار برد نداشتیم با این حال او بسیار خوب کشتی گرفت و از اینکه نتیجه را واگذار کرد ناراحت نیستم.
قلاوند با بیان اینکه کبابی در وزن 120 کیلوگرم سند پیروزی تیمش را امضاء کرد تصریح نمود: این دیدار برای ما سرنوشت ساز بود. هر دو تیم با نتیجهی این دیدار سرنوشت اصلی خود را پیدا میکردند و ما نیز جلوی کریمفر از کبابی استفاده کردیم تا در نهایت پیروز میدان باشیم.
سرپرست تیم کشتی فرنگی تولیدی مجید اندیمشک در ادامه با اشاره به زمان برگزاری مسابقات نیمه نهایی و فینال لیگ برتر خاطرنشان کرد: کسانی که میگویند لیگ باید قبل از مسابقات قهرمانی آسیا به پایان برسد حرف درستی نمیزنند. کشتیگیران نیاز مالی دارند و بهتر است به آنها فرصت بدهیم که در لیگ برتر حضور پیدا کنند اگر مسابقات بعد از قهرمانی آسیا برگزار شود تمامی تیمها خواهند توانست کشتیگیران خود را در اختیار داشته باشند ولی اگر به غیر از این انجام شود دیدارهای پایانی لیگ برتر جذابیتی برای تماشاگران نخواهد داشت. به هرحال آن ها وقتی به سالن مسابقات میآیند که سعید عبدولی روبروی حریف خود حاضر شود نه اینکه ما مجبور شویم به جای او از یک کشتیگیر درجه 2 یا درجه 3 استفاده کنیم!
وی در پایان تأکید کرد: در خصوص محل برگزاری دیدارهای مرحلهی پایانی نیز فکر میکنم اگر مسابقات در شهری مثل تهران برگزار شود بهتر است چراکه تماشاگران آن بیطرف هستند و درست نیست که ما این مسابقات را در خوزستان و یا مازندران برگزار کنیم.
©2011 . All Rights Reserved