اخبار
شماره : 6042
۹:۲۹ ۱۳۸۷/۱۲/۱۱
نماینده‌ی فدراسیون جهانی کشتی (فیلا)

گذشت زمان ابهامات مربیان، کشتی‌گیران و حتی داوران را از بین می‌برد

نماینده‌ی فدراسیون کشتی در مسابقات بین‌المللی جام یادگار امام (ره) گفت: گذشت زمان بتدریج ابهامات مربیان و کشتی‌گیران را در قوانین جدید از بین می‌برد.

لوان الکساندراف، در گفت و گو با روابط عمومی فدراسیون کشتی در این رابطه اظهار کرد: برای اولین بار است که به ایران می‌آیم از قبل شنیده بودم که ایرانی‌ها در میزبانی و برگزاری اینگونه مسابقات مهم توانایی بسیار زیادی دارند ولی وقتی خودم همه چیز را از نزدیک دیدم شگفت‌زده شدم مسابقات جام یادگار امام (ره) در شرایط بسیار خوبی برگزار شد و به شخصه از همه‌ی موارد موردنظر فدراسیون جهانی که باید در اینگونه مسابقات مدنظر گرفته شود راضی هستم.

وی افزود: سطح مسابقات به لحاظ فنی نیز بسیار خوب است. تیم‌های خوبی از کشورهای همسایه‌ی ایران در این جام شرکت کرده‌اند و این نشان می‌دهد که آن‌ها به مسابقاتی که در ایران برگزار می‌شود اهمیت ویژه‌ای می‌دهند.

نماینده‌ی فیلا در مسابقات کشتی فرنگی جام یادگار امام (ره) در خصوص نحوه‌ی برخورد مربیان، داوران و کشتی‌گیران با قوانین جدید تصریح کرد: چند داور ایرانی بودند که در جریان مسابقات دیدم بسیار خوب قضاوت کردند این نشان می‌دهد که آن‌ها قبل از حضور در مسابقات به خوبی قوانین جدید را مطالعه کرده‌اند. در برخی موارد نیز حتی دیده می‌شد که کشتی‌گران بهتر از داوران با قوانین آشنا هستند و این برای فیلا قابل تقدیر است. توصیه‌ی من به داوران این است که بیشتر بر روی این قوانین متمرکز شوند و فقط به اطلاعاتی که روی سایت فیلا قرار گرفته است اکتفا نکنند.

لوان الکساندراف در ادامه با اشاره‌ به موضوع بحثی که در کلینیک مربیان قبل از آغاز رقابت‌ها بود خاطرنشان کرد: در آن کلینیک برخی موارد برای مربیان ابهاماتی را ایجاد کرده بود که ما نیز به آن پاسخ دادیم. همانطور که گفتم این قوانین جدید به سود کشتی فرنگی است و باعث می‌شود فرنگی‌کاران بیشتر فنون مختلف را اجرا کنند. برای آشنا شدن مربیان با این قوانین نیاز به زمان داریم.

وی در پایان گفت: از ایران و مهمان‌نوازی فدراسیون کشتی تنها خاطره‌ی خوبی در ذهن من باقی خواهند ماند. امیدوارم همه‌ی شرکت‌کنندگان در این مسابقات با رضایت به کشورهایشان بازگردند.

 

©2011 . All Rights Reserved