اخبار
شماره : 5981
۷:۲۰ ۱۳۸۷/۱۲/۵
در آستانه‌ی رقابت‌های بین‌المللی جام یادگار امام (ره)

حلوایی: تمام امکانات برای برگزاری هرچه بهتر این مسابقات آماده است

محسن حلوایی در آستانه‌ی رقابت‌های بین‌المللی جام یادگار امام (ره) گفت: تمام امکانات برای برگزاری هرچه بهتر این رقابت‌ها آماده است.

رئیس هیأت کشتی استان قم، در گفت و گو با روابط عمومی فدراسیون کشتی در این رابطه اظهار کرد: تمامی هتل‌های محل اقامت میهمانان خارجی و داخلی از قبل رزرو شده است و در خصوص ایاب و ذهاب و بحث تغذیه نیز تمام تلاش خود را کرده‌ایم تا پذیرای ما در بهترین حالت ممکن صورت گیرد. تنها مشکل ما بحث تشک سالن دوهزار نفری حیدریان بود که آن نیز با مساعدت فدراسیون کشتی برطرف شد.

وی افزود: جایزه‌ی نقدی نفرات برتر و تیم‌های قهرمان نیز توسط فدراسیون درنظر گرفته شده است و مثل سال‌های گذشته به آن‌ها پرداخته می‌شود.

حلوایی با بیان اینکه تیم کشتی فرنگی ارم کیش قم، با همان ترکیبی که در لیگ برتر شرکت کرد به عنوان نمایند‌ه‌ی استان قم در جام یادگار امام (ره) نیز شرکت خواهد کرد، تصریح نمود: در رده‌ی بزرگسالان تمام بظاعت ما همین است. در واقع کشتی فرنگی بزرگسالان ما به آخر خط رسیده است و سعی داریم با برنامه‌ریزی‌هایی که برای تیم‌های نوجوانان و جوانان انجام داده‌ایم در چند سال آینده شاهد رشد و شکوفایی تیم بزرگسالان خود نیز باشیم. به هرحال امیدوارم که در جام یادگار امام (ره) امسال به عنوان میزبان، حداقل به یک مدال دست پیدا کنیم.

رئیس هیأت کشتی استان قم همچنین در ادامه خاطرنشان کرد: از نزدیکی زمان هفته‌ی اول دور برگشت لیگ برتر کشتی فرنگی و جام یادگار امام (ره) نگرانی زیادی داشتم. حتی یکبار با رئیس کمیته‌ی لیگ در خصوص این موضوع صحبت کردم. کار سختی است که یک کشتی‌گیر در عرض کمتر از 5 روز 2 بار وزن کم کند. به هرحال خوشحالم که مسابقات لیگ برتر این هفته به بعد از جام یادگار امام (ره) موکول شد. این به کشتی‌گیران آمادگی بیشتری را می‌دهد.

وی در پایان گفت: امیدوارم در پایان مسابقات امسال جام یادگار امام (ره) تمامی تیم‌ها با خاطره‌ی خوشی شهر مقدس قم را ترک کنند.

 

©2011 . All Rights Reserved