اخبار
شماره : 5734
۱۰:۴۴ ۱۳۸۷/۱۱/۹
علی اشکانی:

اگر در جام یادگار امام (ره) نتوانم جبران کنم دیگر اصراری برای ماندن در تیم ملی ندارم

علی اشکانی گفت: اگر نتوانم در جام یادگار امام (ره) توانایی‌های واقعی خود را نشان دهم، دیگر اصراری برای ماندن در تیم ملی نخواهم داشت.

نایب قهرمان کشتی فرنگی جهان در سال 2005 در گفت و گو با روابط عمومی فدراسیون کشتی، در رابطه با عملکرد خود در مسابقات جایزه بزرگ وهبی امره ترکیه، اظهار کرد: پس از مسابقات سال گذشته جام یادگار امام (ره) دیگر من در هیچ رویداد و مسابقه‌ای شرکت نکرده بودم. وقتی که از اردوی دوم نیز به تیم کشتی فرنگی دعوت شدم رسما به مربیان اعلام کردم که برای آمادگی دوباره باید از صفر شروع کنم. برای حضور در جام وهبی امره نیز فقط در 2 اردوی چند روزه تمرین کرده بودم و آمادگی لازم را نداشتم. البته خوب می‌دانم که نباید بهانه‌تراشی کنم به همین دلیل از عملکرد خودم در این مسابقات واقعا متأسفم.

وی افزود: مسابقات جام وهبی امره ترکیه در سطح بسیار بالایی برگزار می‌شود. خودم در مسابقه‌ی اول تمرکزم را برای مبارزه از دست دادم. که دلیل اصلی آن نیز دور بودن من از میادین مختلف بود.

اشکانی در ادامه تصریح کرد: در تنها کشتی من در جام وهبی امره، در 2 تایم اول نتوانستم آن طور که باید و شاید فن اجرا کنم. در این مسابقه دو لیفت اجرا کردم و برای تایم سوم دیگر انرژی نداشتم. باید اعتراف کنم که در این دیدار کم آوردم.

فرنگی‌کار وزن 60 کیلوگرم، همچنین خاطرنشان کرد:‌ برخی معتقدند که علی اشکانی برای کشتی گرفتن دیگر تمام شده است. من به تمامی این انتقادات احترام می‌گذارم و اگر در جام یادگار امام (ره) نتوانم برای حضور در تیم ملی انتخاب شوم. دیگر اصراری برای ماندن در تیم ملی نخواهم داشت. در 15 سالی که افتخار پوشیدن دوبنده‌ی تیم ملی را داشته‌ام همواره از کانال انتخابی به تیم ملی راه پیدا کرده‌ام و خودم نمی‌خواهم که به زور خود را به تیم ملی تحمیل کنم.

وی افزود: خیلی برایم سخت بود که در اولین مسابقه شکست خوردم. من در این جام تاکنون 2 مدال طلا گرفته‌ام و از این شکست بسیار ناراحتم. تمرینات خود را تا جام یادگار امام (ره) مرتبا پیگیری می‌کنم و امیدوارم بار دیگر فرصتی پیدا کنم تا این شکست را جبران کنم.

نایب قهرمان جهان در مسابقات مجارستان، تأکید کرد: تعداد خاصی از قهرمانان جهان و المپیک، بهترنی مدال‌های خود را در سنین بالا می‌گیرند. من سعی دارم تا جزء این تعداد خاص باشم.

علی اشکانی در پایان گفت: از مجموعه کادر فنی خصوصا محمد بنا که به من اعتماد کرده است بسیار سپاسگزارم. امیدوارم بتوانم پاسخ‌ خوبی به این اعتماد او بدهم. بار دیگر تأکید می‌کنم که هیچ وقت از این اعتماد سوء استفاده نمی‌کنم و اگر ببینم که دیگر نمی‌‌توانم کشتی بگیرم. آنگاه تصمیم دیگر خواهم گرفت.

 

Sample Image

 

 

©2011 . All Rights Reserved