اخبار
شماره : 5609
۱۱:۹ ۱۳۸۷/۱۰/۲۹
میلیونرهای جدید روسی

نام اسلام‌بک آلبی‌یف و بووایسار سایتی‌یف در صدر فهرست ثروتمندترین المپین‌های روسیه

به گزارش روابط عمومی فدراسیون کشتی،‌ آژانس خبری ورزش روسیه طی گزارشی فهرست ثروتمندترین المپین‌های کشور روسیه را منتشر نمود. در بخش‌هایی از این گزارش چنین آمده است:
در روسیه شوخی‌ای رواج دارد که می‌گوید المپین‌های این کشور هر چهار سال یکبار حقوق می‌گیرند! این شوخی به نوعی امسال نیز به خصوص بعد از برگزاری رقابت‌‌های المپیک پکن و توزیع جوایز نقدی و غیرنقدی مربوط به این رقابت‌ها جامه‌ی حقیقت به خود پوشید. البته علیرغم تمام پیشنهادها و جوایز اعلام شده، کاروان روسیه ، ضعیف‌ترین نتیجه از سال 1952 تا کنون را کسب نمود و در مجموع  نتوانست جایگاهی بهتر از سوم را به خود اختصاص دهد که این خود نشان‌دهنده‌ی این مسئله است که در یک شرایط برابر، انگیزه‌های مالی نمی‌تواند شرط لازم و کافی برای دستیابی به موفقیت باشد؛ تنها ورزشکارانی توانستند موفق عمل کنند و به جوایز حدّاقل 10 میلیون روبلی (حدود 3 میلیارد ریال) دست یابندکه صرفاً نخواستند، بلکه در راه رسیدن به خواسته‌های خود کوشیدند. همینجا لازم به ذکر است که این رقم، جدای از جوایز غیرنقدی دیگری چون اتومبیل، خانه‌ی مسکونی و غیره است که اشخاص و نهادهای مختلف به قهرمانان المپیک اختصاص دادند (البته باز هم به‌جز خودروی بی‌ام‌و اهدایی توسط بنیاد حمایت از المپین‌ها).

در این میان دولت جوایزی را که در المپیک قبلی در نطر گرفته بود یعنی به ترتیب 50، 20 و 10 هزار دلار برای مدال‌های طلا، نقره و برنز المپیک  را به 100، 60 و 40 هزار  یورو افزایش داد. گروه آنکسیم به هر قهرمان 3 میلیون روبل (حدود 90 میلیون تومان) هدیه داد. رمضان قدیراف رئیس جمهور چچن نیز همانند سناتور سلیمان کریم‌اف برای قهرمانان المپیک جایزه‌ی 500 هزار دلاری تعیین نمود البته با این تفاوت که این جایزه‌ی صرفاً به قهرمانانی که اهل جمهوری چچن بودند تعلق می‌گرفت.
بدین ترتیب نتیجه این شد که 6 کشتی‌گیر آزاد و فرنگی‌کار روسی که توانسته بودند به مدال طلای رقابت‌های المپیک پکن دست یابند، در جدول ثروتمندترین المپین‌های این کشور، جایگاه نخست را به خود اختصاص دادند. البته نفر اول این فهرست بر خلاف انتظارات، نه سایتی‌یف کبیر، دارنده‌ی 3 مدال طلای المپیک، که اسلام‌بک آلبی‌یف بود.

فهرست ثروتمندترین المپین‌های کشور روسیه:
1-    اسلام‌بک آلبی‌یف (کشتی فرنگی – 60 کیلو): مجموع جوایز دریافتی: سی و شش میلیون و دویست هزار روبل
2-    بووایسار سایتی‌یف (کشتی آزاد – 74 کیلو): مجموع جوایز دریافتی: سی و دو میلیون و هشتصد هزار روبل
3-    اصلان‌بک خوشتوف (کشتی فرنگی – 96 کیلو): مجموع جوایز دریافتی: بیست و سه میلیون و هفتصد هزار روبل
4-    شیروانی مراد‌اف (کشتی آزاد – 96 کیلو): مجموع جوایز دریافتی: بیست و دو میلیون و پانصد هزار روبل
5-    ماولت باتیروف (کشتی آزاد – 60 کیلو): مجموع جوایز دریافتی: بیست و دو میلیون و پانصد هزار روبل
6-    نظیر مانکی‌یف (کشتی فرنگی – 55 کیلو): مجموع جوایز دریافتی: هجده میلیون و هفتصد هزار روبل  (هر روبل حدودا معادل 300 ریال است. ارزش دقیق روپل در بازارهای جهانی به این صورت است: هر دلار برابر است با 32 روبل و 57 کوپک)

©2011 . All Rights Reserved