مجید خدایی:
فکر کردن برای قهرمانی زود است
برای اینکه به فکر قهرمانی در رقابتهای لیگ برتر کشتی آزاد باشیم بسیار زود است.
مجید خدایی سرمربی تیم کشتی آزاد گراد در گفت و گو با روابط عمومی فدراسیون کشتی با بیان این مطلب افزود: تیم گراد در هر دیدار خود با بهرهگیری از نفرات موردنظر با توجه به ترکیب تیم مقابل با برنامه پیش میرود و ما برای هر مسابقه خود یک استراتژی خاص داریم.
دارنده مدال برنز جهان تصریح کرد: از عملکرد کشتیگیرانم در دیدار با تیم نفت تهران که یکی از مدعیان این گروه به حساب میآید راضی هستم و تمام آنها برای بدست آوردن پیروزی تلاش کردند.
وی گفت: هنوز برای اینکه به قهرمانی در رقابتهای لیگ برتر کشتی آزاد فکر کنیم بسیار زود است، چون لیگ کشتی بسیار فشرده است و کشتیگیران ما باید همچنان بسختی تمرین کرده و ما برای هر کشتی برنامه خاصی داشته باشیم و از امروز به فکر دیدار با صدرا از تیمهای خوب گروه خود در هفته بعد هستیم.
©2011 . All Rights Reserved