اخبار
شماره : 5202
۱۰:۱۳ ۱۳۸۷/۹/۱۶
محسن کاوه:

کشتی‌گیران رقابت‌های لیگ را جدی بگیرند

Sample Imageکشتی‌گیران حاضر در رقابت‌های لیگ این رقابت‌ها را جدی بگیرند.

محسن کاوه مربی اول تیم ملی کشتی آزاد بزرگسالان در گفت و گو با روابط عمومی فدراسیون کشتی با بیان این مطلب افزود: کشتی‌گیران حاضر در رقابت‌های لیگ برتر کشتی آزاد و بخصوص افرادی که قصد کسب دوبنده تیم ملی کشتی آزاد بزرگسالان را دارند باید رقابت‌های لیگ را جدی بگیرند و در این مسابقات عملکرد قابل قبولی را داشته باشند.

وی گفت: با توجه به اینکه پیش‌بینی می‌شود بیشتر کشتی‌گیران حاضر در مرحله نیمه‌نهایی و فینال رقابت‌های لیگ برتر کشتی آزاد از نفرات شاخص باشند این مسابقات می‌تواند بنوعی انتخابی تیم ملی کشتی آزاد برای دو رقابت‌ جام جهانی و جام تختی باشد.

وی گفت: ما کار سختی را پیش رو داریم اما در کنار حضور موفق در رقابت‌های پیش رو در فکر پشتوانه‌سازی و داشتن حداقل چند مهره کارآمد در هر وزن هم هستیم و این یکی از اهداف اصلی ما است.

 

©2011 . All Rights Reserved