اسماعیل دنگسرکی:
هدف قهرمانی مازندران در رقابتهای لیگ برتر است
هدف مجموعه تیم گاز قهرمانی در رقابتهای لیگ برتر کشتی از خطه کشتیخیز مازندران است.
اسماعیل دنگسرکی سرمربی تیم کشتی آزاد گاز مازندران در گفت و گو با روابط عمومی فدراسیون کشتی با بیان این مطلب افزود: مازندران چندین سال است که با تیمهای مختلف در رقابتهای لیگ برتر کشتی نماینده دارد اما تاکنون موفق به کسب مقام قهرمانی این رقابتها نشده است ولی امیدوارم امسال مجموعه گاز بتواند با توجه به بهرهگیری از بهترین کشتیگیران موجود در رقابتهای لیگ کشتی آزاد به مقام قهرمانی دست یابد که امیدوارم این امر با تلاش تمامی اعضای تیم محقق شود.
وی گفت: کشتیگیران ما تمرینات بسیار خوبی را پشت سر گذاشتهاند و امروز با انگیزه بسیار بالا رودروی تیم KSB کلاردشت قرار میگیرند.
دنگسرکی تصریح کرد: کلاردشت نیز یک تیم جوان و با انگیزه از کشتیگیران خوب استان مازندران است و امیدوارم تماشاگران مازندرانی امروز شاهد کشتیهای زیبایی در شهرستان ساری باشند.
©2011 . All Rights Reserved