اخبار
شماره : 4901
۱۰:۵۶ ۱۳۸۷/۸/۱۱
شهریار صالحی:

با آمادگی کامل راهی اردن می‌شویم

تیم دانشگاه آزاد اسلامی با ترکیبی از کشتی‌گیران آماده در رقابت‌های جام باشگاه‌های آسیا در کشور اردن شرکت می‌کند.

شهریار صالحی مربی تیم کشتی فرنگی دانشگاه آزاد اسلامی در گفت و گو با روابط عمومی فدراسیون کشتی با بیان این مطلب افزود: تمرینات تیم دانشگاه آزاد اسلامی برای حضور در رقابت‌های جام باشگاه‌های آسیا در کشور اردن از مدت‌ها قبل و همزمان با اردوی تیم تهران برای حضور در رقابت‌های قهرمانی کشور در شیراز آغاز شده بود که از هفته گذشته مدت 8 روز نیز اردوی شبانه روزی در سالن شهدای هفتم تیر تهران داشتیم.

وی گفت: کشتی‌گیران تیم دانشگاه آزاد اسلامی با آمادگی کامل و نسبتا خوب راهی رقابت‌های اردن می‌شوند و امیدوارم نتایج شایسته‌ای را نیز بدست آورند.

صالحی تصریح کرد: با توجه به صحبت‌های مسئولان تربیت بدنی دانشگاه آزاد اسلامی امیدوارم با درخشش در رقابت‌های اردن بتوانیم در رقابت‌های لیگ برتر حضور داشته باشیم.

©2011 . All Rights Reserved