اخبار
شماره : 3866
۱۳:۰ ۱۳۸۷/۳/۲۵
سن پترزبورگ خواستار میزبانی مسابقات قهرمانی کشتی جهان

درخواست روس‌ها برای میزبانی مسابقات قهرمانی کشتی جهان در سال‌های 2010 و 2011

به گزارش روابط عمومی فدراسیون کشتی؛ گئورگی بروس‌اف مدیر اجرایی فدراسیون کشتی روسیه و نایب رئیس سلا (کمیته‌ی اروپایی فیلا)، در مصاحبه‌ای با خبرنگاران آژانس خبری ورزش روسیه در این مورد چنین اعلام نمود:


در سال قبل در هنگام برگزاری کنگره‌ی فیلا در پکن، درخواستی را مبنی بر برگزاری دو دوره‌ی پی‌در‌پی مسابقات قهرمانی کشتی جهان در هر سه رشته‌، به هیئت‌ر‌ئیسه‌ی فیلا ارائه نمودیم. در ابتدا قصدمان این بود که این مسابقات را در مسکو که تجربه‌ی زیادی هم در زمینه‌ی میزبانی موفّقیّت‌آمیز رقابت‌هایی از نوع قهرمانی جهان و اروپا دارد برگزار نماییم. امّا بعد از اتمام مسابقات کشتی آزاد قهرمانی روسیه که هفته‌ی گذشته در شهر سن پترزبورگ به کار خود پایان داد و با توجّه به کیفیت بالای سازمان‌دهی این رقابت‌ها و همچینن سطح مطلوب امنیت در هنگام برگزاری مسابقات، به گونه‌ای که در دو سال گذشته سابقه نداشته است، ما بر آن شدیم که در تصمیم خود تجدید نظر کنیم. کمیته‌ی برگزاری هیئت کشتی شهر سن پترزبورگ به سرپرستی ولادیمیر کولی‌بابا نشان داد که از توانایی‌های بسیاری در زمینه‌ی برگزاری این‌گونه رقابت‌ها برخوردار می‌باشد. شما شاهد بودید که علیرغم هیجان زیادی که در هنگام برگزاری مسابقات چه در روی تشک کشتی و چه در روی سکّو‌ها وجود داشت، به لطف برنامه‌ریزی دقیق و از پیش‌ طرح‌شده، هیچ‌گونه اتّفاقی رخ نداد. مراسم افتتاحیه، اهدای جوایز و اختتامیه نیز در مقایسه با هرآنچه که پیش از این در کارنامه‌ی کاری خود داشتیم به نحو بارزی در تمایز بود. ضمناً لازم به ذکر است که در شهر سن پترزبورگ کارهای بزرگی در زمینه‌ی توسعه‌ی کشتی در حال انجام است، مقامات محلّی نیز که در رأس آنان خانم لودمیلا کاستکینایا جانشین فرماندار قرار دارد، همواره حمایت لازم را از کشتی به عمل آورده‌اند. در حال حاضر پترزبورگ درکنار داغستان، تنها دو ناحیه‌ای هستند که در هر سه رشته‌ی آزاد، فرنگی و زنان، کشتی‌گیرانشان مدّعی پوشیدن دوبنده‌ تیم ملی در المپیک پکن می‌باشند. به همین خاطر همزمان با برگزاری رقابت‌های کشتی آزاد قهرمانی روسیه، مسئولان فدراسیون کشتی کشور، موضوع همکاری‌های آینده را با  خانم کاستکینایا به بحث و گفتگو گذاشتند. در ضمن با توجّه به درخواست پترزبورگ برای میزبانی رقابت‌های المپیک 2020، برگزاری رقابت‌های قهرمانی روسیه می‌تواند معرف خوبی برای قابلیت‌‌های ورزشی این شهر باشد. صراحتاً بگویم که بدون شک، فیلا دست‌کم میزبانی رقابت‌های قهرمانی جهان را در یکی از این دوسال (2010 یا 2011) به روسیه خواهد داد و ما آن را در پترزبورگ برگزار خواهیم نمود.

بروس‌اف ضمن اعلام این مسئله که انتخاب محلّ برگزاری رقابت‌های قهرمانی جهان در سال‌های 2010 و 2011، در کنگره‌ی آتی فیلا که در زمان برگزاری المپیک پکن در این شهر تشکیل خواهد شد، مورد بررسی قرار خواهد گرفت، اظهار داشت: در حال حاضر، فدراسیون کشتی روسیه و هیئت کشتی شهر سن پیترزبورگ در حال کار بر روی نحوه‌ی ارائه‌ی این درخواست هستند.

 

©2011 . All Rights Reserved