رحیم علیآبادی
امیدوارم کلکسیون مدالهای کشتی فرنگی کامل شود
امیدوارم کلکسیون مدالهای کشتی فرنگی ایران در رقابتهای المپیک پکن با کسب مدال طلای حمید سوریان تکمیل شود.
رحیم علیآبادی نایب قهرمان المپیک 1972 مونیخ در گفت و گو با روابط عمومی فدراسیون کشتی با بیان این مطلب افزود: در حال حاضر در وزن 55 کیلوگرم بهتر از حمید سوریان نداریم و امید کشتی فرنگی ایران برای کسب مدال در المپیک است زیرا سه دوره قهرمانی او در رقابتهای قهرمانی جهان و فاصله بسیار زیاد او با رقبا در رقابتهای جهانی باکو گواه این ادعاست.
وی گفت: معتقدم رمز موفقیت در المپیک اینست که کشتیگیران از حاشیه دوری کنند و با تمام وجود تنها و تنها برای کسب افتخار برای ایران تلاش کنند.
علیآبادی تصریح کرد: در حال حاضر مربیان یک برنامه اردویی را برای کشتیگیران در نظر گرفته و به شخصه معتقدم کشتیگیران مدعی باید علاوه بر آن یک برنامه اختصاصی تمرین و تغذیه نیز برای موفقیت خود در المپیک با هماهنگی کادر فنی داشته باشند.
وی اظهار داشت: امیدوارم کشتی فرنگی ایران بتواند در رقابتهای گزینشی ایتالیا و صربستان سهمیههای باقیمانده را کسب کند تا پس از آن با فراغبال در مورد نحوه گزینش کشتیگیران حاضر در المپیک تصمیمگیری شود که من به شخصه معتقدم در بعضی اوزان نیاز به انتخابی وجود دارد و در برخی دیگر که فاصله نفر اول با نفرات بعدی بسیار زیاد است باید انتصاب صورت گیرد.
©2011 . All Rights Reserved