اخبار
شماره : 3372
۱۲:۲۷ ۱۳۸۷/۲/۷
حسن رنگرز

اردو از 4 اردیبهشت در اراک آغاز شده است

اردوی تیم ملی کشتی فرنگی جوانان از روز 4 اردیبهشت ماه در اراک آغاز شده و تا روز 14 اردیبهشت ماه در این شهر جریان دارد.

حسن رنگرز سرمربی تیم ملی کشتی فرنگی جوانان در گفت و گو با روابط عمومی فدراسیون کشتی با بیان این مطلب افزود: ما قصد داریم با نفرات برتر رقابت‌های انتخابی تیم ملی در اهواز و نفرات دوم در چند وزن دیگر راهی رقابت‌های جام قهرمانان ترکیه شویم تا کشتی‌گیران در این رقابت‌ها محک جدی خورده و از نقاط ضعف خود مطلع شوند.
قهرمان سابق جهان تصریح کرد: پس از حضور در جام قهرمانان ترکیه در رقابت‌های بین‌المللی جام شهدا در اراک و جام جلفائیان در ارمنستان حاضر خواهیم شد.
دارنده مدال برنز رقابت‌های جهانی تأکید کرد: پس از پایان اردوی اراک در روز چهاردهم تا زمان اعزام به ترکیه کشتی‌گیران کارهای تمرینی خود را در تهران دنبال می‌کنند تا کارهای خروجی خود را انجام دهند.

©2011 . All Rights Reserved