حمید سوریان
امیدوارم در المپیک افتخارآفرین باشم
سخت تمرین میکنم و امیدوارم بتوانم در رقابتهای المپیک برای ایران اسلامی افتخارآفرینی کنم.
حمید سوریان کشتیگیر وزن 55 کیلوگرم کشورمان در گفت و گو با روابط عمومی فدراسیون کشتی گفت: امسال سطح رقابتهای قهرمانی آسیا نسبت به سال گذشته به دلیل آنکه کسب سهمیه ورودی رقابتهای المپیک 2008 پکن بود بسیار بالاتر بود و من خوشحالم توانستم با کسب یک مدال طلا دل مردم ایران را شاد کنم.
قهرمان رقابتهای جهانی 2007 باکو گفت: پس از رقابتهای قهرمانی آسیا سعی میکنم تا تمرینات خود را با قدرت و برنامهریزی دنبال کنم و با حضور در چند تورنمنت معتبر با آمادگی کامل در رقابتهای المپیک که از سطح بسیار بالایی برخوردار است حاضر شوم.
قهرمان رقابتهای جهانی 2006 گوانگ جوی چین اظهار داشت: در دیدار فینال مقابل کشتیگیر کره شمالی یک لحظه احساس خطر کردم زیرا داوران نسبت به این کشتیگیر لطف داشتند ولی تمام تلاش خود را کردم تا بر کشتی مسلط شوم و موفق شدم این کشتیگیر را شکست داده و صاحب مدال طلا شوم.
قهرمان رقابتهای جهانی 2005 بوداپست مجارستان تصریح کرد: برای حمایت از مردم مظلوم فلسطین با حرکتی نمادین با چفیه بر روی سکو ایستادم تا پیام ملت ایران را برای دفاع از مردم فلسطین به جهانیان اعلام کنم.
©2011 . All Rights Reserved