اخبار
شماره : 3007
۱۰:۳۱ ۱۳۸۶/۱۲/۲۵
گزارشی از ابتدای سفر ملی‌پوشان آزاد کار کشورمان به رقابت‌های قهرمانی آسیا

تیم ایران در جزیره جی جو به تمرین پرداخت

به گزارش روابط عمومی فدراسیون کشتی؛ کاروان کشتی آزاد ایران با تأخیری 50 دقیقه‌ای تهران را به مقصد پکن ترک کرد وقتی ساعت 21 پرواز آزادکاران آغاز شد، خلبان ضمن پوزش از مسافران به خاطر این تأخیر که به دلیل بروز مشکل برای برخی از مسافرانی که با تأخیر به پرواز رسیده بودند گفت شاید در هنگام پرواز این تأخیر را جبران کنیم !

هواپیمای حامل ملی‌پوشان کشتی آزاد ساعت 3:30 دقیقه بامداد به وقت تهران و 8 صبح به وقت محلی وارد فرودگاه پکن شده و کاروان کشتی ایران پس از اندکی معطلی در فرودگاه با دو دستگاه مینی‌بوس عازم هتل سینوسوئیس شدند تا به استراحت بپردازند.

آزادکاران پس از اقامتی اجباری و استراحتی یک روزه، صبح روز جمعه پکن را به مقصد جی جو محل برگزاری مسابقات قهرمانی آسیا در کره جنوبی ترک کردند.

هنگام ورود کشتی‌گیران به فرودگاه پکن، هوای این شهر 4 درجه بالای صفر بود که نسبت به هوای تهران حداقل 8 تا 9 درجه سردتر بود که مسئولین کاروان و کادر فنی همگی نگران سرماخوردن احتمالی کشتی‌گیران بودند، که خوشبختانه پس از رسیدن مینی‌بوس‌ها بلافاصله اعضای کاروان عازم هتل شدند تا نگرانی‌ها نیز خاتمه یابد.

هیچ یک از کشتی‌گیران اعزامی مشکلی ندارند و براساس برنامه‌های تنظیم شده توسط کادر فنی، مسئولین ذیربط و خود کشتی‌گیران، هیچ نگرانی بابت رسیدن سر وزن قانونی ملی‌پوشان وجود ندارد.

آزادکاران که به دلیل تغییر ساعت استراحت و طولانی بودن مسیر پرواز دچار خستگی شده بودند، بلافاصله پس از استقرار در هتل محل اسکان موقت خود به استراحت پرداخته و حتی برخی از آنها که رژیم نیز داشتند اصلا برای صرف نهار هم به دیگران ملحق نشدند.

تیم ملی کشتی آزاد ایران ساعت 9:05 دقیقه صبح روز جمعه (به وقت محلی) با پروازی دوساعته از پکن عازم جی جو محل برگزاری رقابت‌‌های قهرمانی آسیا شد. کاروان ایران اولین تیمی بود که وارد شهر و هتل محل اقامت تیم‌های شرکت کننده شد.

هوای جی جو بسیار عالی و تقریبا بهاری بوده و شرایط مناسبی را از نظر روحی برای ملی‌پوشان کشورمان فراهم کرده است.

آزادکاران ازبکستان پس از کشتی‌گیران ایرانی وارد گراند هتل جی جو شدند تا پس از تیم‌ ما حضورشان را به این رقابت‌ها به صورت رسمی اعلام کنند.

ملی‌پوشان کشورمان اولین جلسه تمرینی خود را با انجام دویدن، نرمش، حرکات کششی و ... در محوطه بیرون هتل و فضای باز، زیر درختان سرسبز و نشاط انگیز برگزار کردند.

مسئولین هتل محل استقرار تیم‌ها از در اختیار گذاشتن باسکول و ترازو برای کشیدن وزن کشتی‌گیران خودداری می‌کردند که پس از اعتراض مسئولین تیم ایران، پذیرفتند که ترازو را در اختیار تیم ما و سایرین قرار دهند.

پس از انجام وزن‌کشی‌ ملی‌پوشان کشورمان در گراند هتل، مربیان تیم ملی از این توزین رضایت داشته و معتقد بودند پچه‌ها به راحتی سر وزن خواهند رسید، ملی‌پوشان ایرانی خودشان هم از وضعیت فعلی جسمی‌، روحی و شرایط وزنی ابراز رضایت داشته و معتقد هستند تا زمان وزن‌کشی مسابقات قهرمانی آسیا، می‌توانند بدون مشکل آنچنانی به سر وزن برسند.

 

    Sample Image

 Sample Image

 Sample Image

Sample Image

 Sample Image

 Sample Image

 Sample Image

 Sample Image

 Sample Image

 Sample Image


 Sample Image

 

 

 


©2011 . All Rights Reserved