گفتگو
شماره : 28849
۱۰:۱۸ ۱۳۹۰/۱۲/۱۷
آمارهایی که فرنگی‌‌کاران ما را بیدارتر می‌کند

مربی تیم ملی کشتی فرنگی: خود ما هم فکر نمی‌کردیم که حریفان ما اینگونه خود را برای المپیک آماده کنند

فرهاد اسماعیل‌نژاد این روزها سخت به دنبال شناسایی و آنالیز حریفان ملی‌پوشان کشتی فرنگی کشورمان است. او که از طرف کادر فنی مأموریت پیدا کرده تا حریفان احتمالی ملی‌پوشان در مسابقات گزینشی قزاقستان را شناسایی کند و همچنین از هم‌اکنون حریفان ایران در بازی‌های المپیک را زیرنظر بگیرد معتقد است که حریفان اصلی ایران در المپیک حداقل به لحاظ حضور در مسابقات تدارکاتی و کسب تجربیات بیشتر قبل از المپیک جلوتر از تیم ملی ایران هستند.
مربی تیم ملی کشتی فرنگی در گفت و گو با روابط عمومی فدراسیون کشتی پاسخ‌گوی چند سئوال کوتاه بود که در پی می‌خوانید:
هرچند از هم‌اکنون نمی‌توان ارزیابی دقیقی از حریفان داشت ولی با توجه به آنالیزهایی که تاکنون داشته‌اید فکر می‌کنید وضعیت حریفان احتمالی ما در بازی‌های المپیک چگونه است؟
نتایج تجزیه و تحلیل‌های چند روز اخیر من حتی برای خودم نیز باور کردنی نیست حریفان اصلی ما مثل روسیه دورخیز بلندی برای بازی های المپیک لندن دارند به طوری که فرنگی‌کار وزن 55 کیلوگرم روس‌ها به نام "سیمونیان" از ابتدای سال 2012 میلادی و در عرض حدودا 3 ماه در 3 تورنمنت شرکت کرده است و هم‌اکنون نیز برای بار چهارم در مسابقات امسال خود راهی رقابت‌های قهرمانی اروپا شده است. واقعا این یک رکورد است. البته این آمار فقط مختص روس‌ها نیست! «یوهان ارن» حریف بشیر باباجان‌زاده در مسابقات آزمایشی المپیک لندن که توانست در نهایت بشیر را شکست دهد در 3 ماه جدید میلادی در 3 تورنمنت شرکت کرده و صاحب 2 مدال طلا و یک برنز شده است.
این آمار کمی ترساننده است به هرحال این در حالی است که ما هنوز وارد فاز مسابقات تدارکاتی نشده‌ایم. فکر می‌کنید چگونه می‌توان این خلاء را پر کرد؟
همانطور که گفتم خود ما هم فکر نمی‌کردیم حریفانمان اینگونه مشغول تمرین باشند و با این وضعیت در تورنمنت‌های مخلتف شرکت کنند «ابراهیم لاوادانوف» که به تازگی در 66 کیلوگرم تبدیل به مدعی شده است و به تازگی در جام پادونی روسیه «واچادزه» را شکست داده است نیز تا کنون 3 تورنمنت را پشت سر گذاشته است و هم‌اکنون نیز راهی مسابقات قهرمانی اروپا شده او می‌تواند در آینده نزدیک برای سعید عبدولی به یک مشکل بزرگ تبدیل شود. در حالی که حریفان ما اینگونه در مسابقات مختلف خود را محک می‌زنند امثال نوروزی و عبدولی تاکنون در یک تورنمنت و آن هم در یک وزن بالاتر شرکت کرده‌اند فکر می‌کنم ما باید از این پس با نگرش خاصی برنامه‌ها را تدوین کنیم. البته از قبل نیز می‌دانستیم میدان المپیک شرایط خاص خودش را می‌خواهد ولی این آمار به ما یادآوری کرد تا حتی از این پس یک ثانیه را هم از دست ندهیم.
نظر محمد بنا در خصوص این آمار چیست؟
محمد بنا یک مربی کاملا حرفه‌ای است افق دید او بسیار بلند است او روز گذشته این آمار را به سعید عبدولی نشان می داد و می‌گفت «حالا متوجه می‌شوید که چرا من در تمرینات اینقدر سخت‌گیری می‌کنم» او با نوروزی، عبدولی و سایر فرنگی‌کاران صحبت کرده و به آن‌ها یادآوری کرده است که فکر نکنند مثل مسابقات قهرمانی جهان می‌توانند در المپیک هم به مدال برسند. میدان المپیک کاملا متفاوت با سایر مسابقات دیگر می‌باشد به هرحال این آمارها بتواند انگیزه‌ی فرنگی‌کاران ما را چند برابر کند. البته تاکنون نیز فرنگی‌کاران ما با جان و دل در تمرینات حاضر می‌شدند و انصافا نیز خوب تمرین می‌کردند ولی به هرحال باید از این به بعد تلاش خود را دوچندان و حتی سه چندان کنیم.
به عنوان سئوال آخر کمی در خصوص شرایط ملی‌پوشان اعزامی به مسابقات گزینشی و برنامه‌های بعدی کادر فنی توضیح بفرمائید؟
ملی‌پوشان اعزامی به مسابقات گزینشی خوشبختانه شرایط خوبی دارند امیدوار هستیم که 4 سهمیه‌ی باقی‌مانده را بگیریم. اگر این اتفاق بیافتد با خیال راحت می‌توانیم به دنبال اردوهای برون مرزی و حضور در مسابقات تدارکاتی مختلف باشیم فعلا در شرایط نسبتا خوبی به سر می‌بریم باید تا پایان مسابقات گزینشی صبر کرد.

©2011 . All Rights Reserved