اخبار
شماره : 2742
۱۳:۳۰ ۱۳۸۶/۱۱/۲۸
قدیر نخودچی

برنامه‌های تیم ملی کشتی آزاد نوجوانان را تشریح کرد

Active Imageترکیب تیم ملی کشتی آزاد نوجوانان برای حضور در رقابت‌های قهرمانی آسیا در ازبکستان پس از پایان مسابقات روز جهانی کودک مشخص می‌شود

قدیر نخودچی سرمربی تیم ملی کشتی آزاد نوجوانان در گفت و گو با روابط عمومی فدراسیون کشتی با بیان این مطلب افزود: من تاریخ 21 تا 23 فروردین ماه را برای رقابت های انتخابی تیم ملی به فدراسیون کشتی پیشنهاد داده‌ام که با توجه به در پیش بودن رقابت‌های انتخابی تیم ملی کشتی آزاد جوانان ممکن است مسابقات ما یک هفته زودتر یا دیرتر برگزار شود.

وی گفت: امسال همانطور که در گزارش خود به فدراسیون کشتی در آن اشاره کرده‌ام کار سختی را در ازبکستان پیش رو داریم که معتقدم باید در چند تورنمنت بین‌المللی همچون سمرقند ازبکستان در فروردین ماه و پیروزی ترکیه در اردیبهشت ماه شرکت کنیم و در ضمن تدارک قوی‌تری نسبت به دو سال گذشته داشته باشیم.

نخودچی تصریح کرد: برای هماهنگی برنامه‌ها و اطلاع از تأیید و چگونگی اجرای برنامه‌های ارائه شده توسط فدراسیون کشتی اواسط هفته به تهران سفر می‌کنم.

وی تأکید کرد: حضور نادر ناظری را بعنوان مربی به فدراسیون کشتی پیشنهاد داده‌ام و قرار است در هر مسابقه بین‌المللی و اردو چند مربی سازنده که شاگردان آنها عملکرد موفقیت‌آمیزی داشته اند را نیز به همراه ببریم تا انگیزه برای آنها شود و از زحماتشان نیز قدردانی شود.

نخودچی تصریح کرد: ترکیب نهایی تیم ملی برای حضور در رقابت‌های قهرمانی آسیا در ازبکستان پس از رقابت‌های روز جهانی کودک در اوایل تیرماه مشخص شده و در ضمن در آن زمان کادر فنی تیم ملی برای حضور در تاشکند با بررسی تمامی شرایط مشخص می‌شود.

 

©2011 . All Rights Reserved