اخبار
شماره : 2432
۹:۱۳ ۱۳۸۶/۱۰/۲۵
اظهارات نفرات نخست رقابت‌های انتخابی تیم ملی کشتی آزاد

اظهارات نفرات نخست رقابت‌های انتخابی تیم ملی کشتی آزاد

کشتی گیران برتر رقابت‌های انتخابی تیم ملی کشتی آزاد در اصفهان در مورد موفقیت خود در این رقابت‌ها اظهاراتی را بیان کرده‌اند که در ذیل می‌خوانید

به گزارش روابط عمومی فدراسیون کشتی؛ تقی داداشی گفت: من 3 سال است که در رقابت‌های جهانی نمی‌توانم مدال کسب کنم در حالیکه کشتی‌گیرانی که در مقابل آنها به پیروزی دست پیدا کرده‌ام در این رقابت‌ها به مدال نقره و برنز رسیده‌اند.

وی ادامه داد: اما امسال با انگیزه مثال زندنی در رقابت‌های انتخابی تیم ملی کشتی آزاد در اصفهان حضور پیدا کرده‌ام و امیدوارم بتوانم نوار ناکامی‌های خود را با موفقیت در بازی‌های المپیک 2008 پکن پایان دهم.

محسن آقاجانی گفت: از اینکه کادر فنی تیم ملی کشتی آزاد که به من فرصت حضور در رقابت‌های انتخابی تیم ملی کشتی آزاد در اصفهان را دادند بسیار خوشحالم.

وی ادامه داد: من هم در نهایت تمام تلاش خود را بکار گرفتم تا بتوانم پاسح اعتماد مردان فنی تیم ملی کشتی آزاد را بدهم.

وی افزود: تمام هدفم حضور در بازی‌های المپیک 2008 پکن است، البته واقفم برای رسیدن به این هدف باید از سد مراد محمدی کشتی‌گیر مطرح و عنوان‌دار این وزن عبور کنم.

حمید محمدنژاد گفت:‌خدا را شاکرم که توانستم همچون رقابت‌های انتخابی تیم ملی کشتی آزاد در انزلی در اصفهان هم به مقام نخست دست پیدا کنم.

وی ادامه داد: برای موفقیت در این رقابت‌ها تنها یک ماه تمرین مستمر و جدی داشته‌ام، من یک کشتی‌گیر 66 کیلوگرمی هستم و خود را در این وزن یک مدعی می‌دانم.

میثم مصطفی جوکار گفت: برای موفقیت در رقابت‌های انتخابی تیم ملی کشتی آزاد در اصفهان بسیار زحمت کشیدم و در نهایت هم توانستم نتیجه زحمات خود را بگیرم.

وی ادامه داد: در رقابت‌های بین‌المللی لهستان به مقام سوم دست پیدا کردم. این مهم نشان می‌دهد که یک کشتی‌گیر چشم و گوش بسته نیستم.

وی افزود: بعد از رقابت های لهستان تمرینات آماده‌سازی خود را ترک نکرده و بطور اختصاصی این تمرینات را در شهرستان ملایر و زیر نظر مربیان خود پیگیری کردم.

حامد تاتاری گفت: در وزن 84 کیلوگرم به غیر از رضا یزدانی تمام مدعیان این وزن در رقابت‌های انتخابی تیم ملی کشتی آزاد در اصفهان حضور داشتند.

وی تأکید کرد: من هم در نهایت با کمک مربیان و برادر خود توانستم در کشتی فینال با غلبه بر محمدباقر عالی به مقام نخست این رقابت‌ها دست پیدا کنم.

امیرعباس مرادی گنجی گفت: به نظر و خواست کمیته فنی فدراسیون کشتی احترام گذاشتم و با شرایط نامناسب جسمانی که با آن روبرو بودم در رقابت‌های انتخابی تیم ملی کشتی آزاد در اصفهان حضور پیدا کردم.

وی ادامه داد: امیدوارم با قهرمانی در این رقابت‌ها توانسته باشم نظر کمیته فنی و مردان فنی تیم ملی کشتی آزاد را به خود جلب کنم.

محمدرضا آذرشکیب در پایان گفت:علارقم اینکه در شرایط جسمانی مناسبی نبودم ولی  به دلیل احترامی که برای محمود معزی‌پور قائل هستم در رقابت‌های انتخابی تیم ملی حضور پیدا کردم.

وی افزود: بخاطر مسئولیتی که در قبال مردان فنی تیم ملی کشتی آزاد داشتم در این مسابقات شرکت کردم و خوشبختانه توانستم با بهره‌گیری از تجربه حضور در 2 میدان جهانی به مقام نخست این رقابت‌ها دست پیدا کنم.

 

©2011 . All Rights Reserved