اخبار
شماره : 2221
۱۰:۵۱ ۱۳۸۶/۱۰/۲
علی اکبر حیدری

یزدانی خرم بر امور کشتی اشراف پیدا کرده است

Active Imageمحمدرضا یزدانی خرم رئیس فدراسیون کشتی با گذشت زمان به امور اشراف پیدا کرده است.

علی اکبر حیدری پیشکسوت کشتی در گفت و گو با روابط عمومی فدراسیون کشتی با بیان این مطلب افزود: برگزاری لیگ کشتی آزاد سال به سال بهتر می‌شود و امسال نیز مسابقات در سطح خوبی برگزار شد البته من معتقدم که تیم‌های حاضر در رقابت‌های لیگ کشتی آزاد باید بیشتر به کشتی گیران جوان حاضر در رقابت های بین‌المللی میدان دهند و البته آنها بدون وزن کم کردن زیاد در رقابت‌ها حاضر شده و از نظر روحی نیز تقویت شوند.

دارنده مدال برنز المپیک 1964 توکیو گفت: حضور جوانان باعث می‌شود تا لیگ از جذابیت بیشتری برخوردار شده و به پشتوانه‌سازی نیز کمک شود.

وی اظهار داشت: اهدا جوایز نقدی به کشتی گیران فنی از نشانه‌های مدیریت یزدانی خرم بر فدراسیون کشتی است که باعث شد تا کشتی گیران در رقابت‌های لیگ کمتر به فکر تست باشند و به رد و بدل کردن فن بپردازند.

 

©2011 . All Rights Reserved