اخبار
شماره : 21891
۱۲:۵۵ ۱۳۸۹/۳/۲۶
محمد فقیری:

با این امید تمرین می‌کنم که محمد بنا یک بار دیگر به من فرصت دهد
قصد دارم به خودم ثابت کنم که باخت هندوستان فقط یک اتفاق بود

محمد فقیری با بیان اینکه وی به دنبال جلب اعتماد مجدد مربیان تیم ملی نسبت به خود است گفت: با این امید در تمرینات تیم ملی حاضر می‌شوم که محمد بنا یک بار دیگر به من فرصت دهد.
فرنگی‌کار وزن 55 کیلوگرم تیم بزرگسالان در گفت و گو با روابط عمومی فدراسیون کشتی در این رابطه اظهار کرد: به هرحال به خاطر نتایج ضعیفی که در مسابقات قهرمانی آسیا در هندوستان گرفتم نمی‌‌توانم هم‌اکنون حرفی برای گفتن داشته باشم هم اینکه مربیان من را به اردوی تیم ملی دعوت کرد‌ه‌اند از آن‌ها بسیار سپاسگزارم ولی واقعیت این است که با این امید در حال تمرین هستم که محمد بنا مجددا یک فرصت کوچک دیگر به من بدهد در حال حاضر نیز در اردوها روی مسائل فنی بیشتر کار می‌کنم من قصد دارم به خودم ثابت کنم که باخت در مسابقات آسیایی هندوستان فقط یک اتفاق بود.
وی افزود: از نظر شرایط جسمانی با توجه به اینکه تمریناتم را تازه شروع کرده‌ام هنوز در وضعیت خوبی قرار نگرفته‌ام ولی با تمریناتی که پشت سر خواهیم گذاشت مطمئن هستم که در پایان این اردو پیشرفت زیادی خواهم کرد.
فقیری در پایان با اشاره به مسابقات جام جایزه بزرگ گرجستان و عملکرد فرنگی‌‌کاران کشورمان در این مسابقات تصریح کرد: در گرجستان فرنگی‌کاران ما خوب کشتی گرفتند برخی از آن‌ها در یک وزن بالاتر کشتی گرفتند و همین عامل می‌توانست باعث شود تا آن‌ها به مدال نرسند ولی در پایان دیدیم که آن‌ها با دست پر از مسابقات بازگشتند به نظر من این موفقیت خوبی برای تیم ملی کشتی فرنگی است.

©2011 . All Rights Reserved