اخبار
شماره : 21784
۱۲:۱۷ ۱۳۸۹/۳/۱۸
رقابت‌های جام پیروزی ترکیه

بهروز حضرتی‌پور: این رقابت‌ها یک مسابقه بزرگ بود
کادر فنی به اهداف خود دست یافت

سرپرست تیم کشتی فرنگی نوجوانان گفت: رقابت‌های جام پیروزی ترکیه با حضور تیم‌ها و کشتی‌گیران قدرتمند در حد یک مسابقه بزرگ بود.
بهروز حضرتی‌پور سرپرست تیم کشتی فرنگی نوجوانان در گفت و گو با روابط عمومی فدراسیون کشتی با بیان این مطلب افزود: از فدراسیون کشتی تشکر می‌کنم که این فرصت را برای ما بوجود آورد تا در بهترین مسابقه تدارکاتی کشتی در رده‌ی سنی نوجوانان در دنیا شرکت کنیم.
وی ادامه داد: 12 کشور دنیا با بهترین کشتی‌گیران خود در این رقابت‌ها شرکت کرده بودند، روس‌ها و ترک‌ها در بیشتر اوزان با پنج کشتی‌گیر در این مسابقات حضور داشتند و گرجستانی‌ها و قزاقستانی‌ها نیز در بسیاری از اوزان 3 تا 4 کشتی‌گیر داشتند.
حضرتی‌پور تصریح کرد: کیفیت فنی مسابقات بسیار بالا بود و این رقابت‌ها بهترین میدان محک برای کشتی‌گیران پیش از حضور در رقابت‌های قهرمانی آسیا بود تا کادر فنی شناخت خوبی از نفرات خود پیدا کند.
وی با اشاره به اینکه هدف کادر فنی از حضور در این رقابت‌ها ارزیابی عملکرد کشتی‌گیران برای انتخاب بهترین نفرات جهت حضور در رقابت‌های قهرمانی آسیا بود اظهار داشت: کادر فنی تیم‌های کشتی به هدف خود از حضور در این رقابت‌ها دست یافتند و پس از مسابقات روز جهانی کودک در مورد ترکیب تیم در تایلند تصمیم‌گیری می‌کنند.
حضرتی پور در پایان خاطرنشان کرد: هدف ما از حضور در رقابت‌های جام پیروزی ترکیه کشتی گرفتن و محک زدن کشتی‌گیرانمان بود ولی ترکیه‌ای‌ها میزبانی ایده‌الی نداشتند.
رقابت‌های کشتی جام پیروزی ترکیه با شرکت 12 تیم خارجی روزهای 14 تا 16 خردادماه در شهر گوآداسی استان آیدین برگزار شد و نمایندگان کشورمان در این رقابت‌ها صاحب 9 مدال رنگارنگ شدند.
رقابت‌های کشتی قهرمانی نوجوانان آسیا مردادماه در شهر بانکوک تایلند برگزار می‌شود.

©2011 . All Rights Reserved