اخبار
شماره : 21722
۱۲:۳۶ ۱۳۸۹/۳/۱۲
حیدری:

قهرمانی آسیا دور از دسترس نیست

سرپرست تیم کشتی آزاد جوانان گفت: با توجه به وضعیت آمادگی کشتی‌گیران، قهرمانی در قاره کهن دور از دسترس نیست.
علی‌اکبر حیدری سرپرست تیم کشتی آزاد جوانان در گفت و گو با روابط عمومی فدراسیون کشتی با بیان این مطلب افزود: کشتی‌گیران جوان تمرینات بسیار خوبی را برای حضور در رقابت‌های قهرمانی آسیا در هوانگشان دنبال کرده‌اند.
وی ادامه داد: تمرینات مشترک برگزار شده با تیم بزرگسالان برای کشتی‌گیران جوان پیش از حضور در رقابت‌های قهرمانی آسیا بسیار خوب بود و باعث شد تا آن‌ها با انگیزه و اعتماد به نفس بالا آماده حضور در چین شوند.
دارنده مدال برنز المپیک 1964 توکیو در پایان خاطرنشان کرد: کادر فنی تیم ملی تلاش کرده است در این مدت بهترین تمرینات را برگزار کرده و با توجه به برگزاری چند مسابقه بهترین ترکیب را برای اعزام به رقابت‌های آسیایی انتخاب کند و با توجه به این موضوع و پتانسیل بالای کشتی‌گیران، علیرغم سرمایه‌گذاری بسیار زیاد کشورهای آسیایی قهرمانی دور از دسترس نیست
رقابت‌های کشتی قهرمانی جوانان آسیا 20 تا 23 خردادماه در شهر هوانگشان چین برگزار می‌شود.

©2011 . All Rights Reserved