اخبار
شماره : 21554
۱۰:۱۲ ۱۳۸۹/۲/۲۸
پس از کسب مدال طلای رقابت‌های کشتی فرنگی قهرمانی آسیا

محمد قربانی:  بروی بالا بردن وزنم تمرکز بیشتری خواهم کرد

محمد قربانی پس از کسب مدال طلای کشتی فرنگی قهرمانی آسیا در هندوستان گفت: خوشحالم که در اولین حضورم در وزن 120 کیلوگرم توانستم به یک مدال خوشرنگ آسیایی دست پیدا کنم.
فرنگی‌کار سنگین‌وزن تیم ملی بزرگسالان در گفت و گو با روابط عمومی فدراسیون کشتی در این رابطه اظهار کرد: سطح مسابقات هندوستان بالا بود کشتی گرفتن با فرنگی‌کاران قزاقستان، چین و قرقیزستان برایم سخت بود و با وجود اینکه از نظر وزنی از سایر حریفانم سبک‌تر بودم در نهایت به دیدار فینال رسیده و یک مدال طلا بدست آوردم. حریف چینی من در این مسابقات با قامتی بلند و وزن سنگین مرا به زحمت زیادی انداخت.
وی افزود: برای اولین بار بود در سطح آسیا در سنگین وزن کشتی می‌گرفتم در حال حاضر 111 کیلوگرم وزن دارم و پس از بازگشت سعی خواهم کرد برای مسابقات بعدی وزنم را بالا ببرم.
محمد قربانی با بیان اینکه مسابقات جهانی و یا حتی بازی‌های آسیایی شرایط خاص خودش را دارد تصریح کرد: برای آن مسابقات دیگر نمی‌توانم با این وزن کشتی بگیرم. البته برای حضور در مسابقات بعدی تابع تصمیم مربیان هستم ولی سعی خواهم کرد شرایط وزنی خودم را بالاتر ببرم تا در صورت اعزام به این مسابقات با حریفانم راحت‌تر کشتی بگیرم.
دارنده‌ی مدال طلای مسابقات قهرمانی کشتی فرنگی آسیا در پایان خاطرنشان کرد: تیم ما شایسته‌ی قهرمانی بود ولی به خاطر بدشانسی و برخی اتفاقات کوچک نتوانستیم عنوان قهرمانی خود را تکرار کنیم.

 


©2011 . All Rights Reserved