اخبار
شماره : 21515
۱۱:۳۴ ۱۳۸۹/۲/۲۵
کشتی قهرمانی آسیا-هند

رضا یزدانی :توانمندی‌های خود را نشان دادم/ این مدال طلا آغاز یک راه طولانی است

کشتی‌گیر آزادکار وزن 96 کیلوگرم گفت: با آمادگی مناسبی در رقابت‌های قهرمانی آسیا حاضر شده و توانستم با کسب مدال طلا توانمندی‌های خود را نشان دهم.
رضا یزدانی کشتی‌گیر آزادکار وزن 96 کیلوگرم در گفت و گو با روابط عمومی فدراسیون کشتی با بیان این مطلب افزود: پس از قهرمانی در رقابت‌های جام تختی و صعود به یک وزن بالاتر با آمادگی نسبی در رقابت‌های جام جهانی حاضر شده و در این مسابقات عملکرد بدی نداشتم.
دارنده دو مدال برنز جهان تصریح کرد: پس از این مسابقات تمرینات خود را به بهترین شکل ممکن زیر نظر کادر فنی تیم ملی دنبال کردم و با آمادگی مناسب راهی رقابت‌های قهرمانی آسیا شدم.
وی اظهار داشت: مسابقات قهرمانی آسیا در هندوستان در سطح رقابت‌های قاره کهن برگزار شد و من توانستم با کسب 4 پیروزی اولین مدال طلای خود را در روزن 96 کیلوگرم در رقابت‌های قاره‌ای بدست آورم.
یزدانی ادامه داد: کاتایف قزاقستانی که سابقه کشتی گرفتن با علیرضا حیدری را در کارنامه داشت مهمترین رقیب من بود که توانستم در دیدار فینال این حریف را نیز پشت سر گذاشته و صاحب مدال طلا شوم.
وی در پایان خاطرنشان کرد: کسب مدال طلا در رقابت‌های قهرمانی آسیا آغاز یک راه طولانی است و امیدوارم با پیگیری تمرینات خود در مسابقات مهم آینده ملی‌پوش تیم ایران بوده و مدال‌های خوشرنگی را در وزن 96 کیلوگرم کسب کنم.

 

©2011 . All Rights Reserved