اخبار
شماره : 21460
۱۰:۳۹ ۱۳۸۹/۲/۲۲
مراسم بدرقه فرنگی‌کاران برگزار شد

محمدرضا یزدانی خرم: شما افتخار ورزش هستید
محمد بنا: کشتی ایران فراتر از قاره آسیا است

مراسم بدرقه کشتی‌گیران فرنگی‌کار اعزامی به رقابت‌های قهرمانی آسیا عصر دیروز در محل خانه کشتی تهران برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی فدراسیون کشتی‌، در این مراسم ابتدا محمدرضا یزدانی خرم رییس فدراسیون کشتی از ملی‌پوشان خواست با توکل بر خدا و بجا آوردن فرایض دینی برای رسیدن به سکوهای افتخار تلاش کنند.
وی ادامه داد: پیش از حضور در جمع شما در جلسه رییس سازمان تربیت بدنی با وزیر ورزش ترکیه حضور داشتم که آنچه در این نشست مطرح شد این بود که شما افتخار مسئولان ورزش هستید و وزیر ورزش ترکیه نیز از قهرمانی کشتی فرنگی ایران در جام جهانی اطلاع داشت و اظهار تمایل کرد که اردوها و مسابقات مشترک بیشتری با تیم‌های ایرانی برگزار شود.
یزدانی خرم تصریح کرد: شما کشتی‌گیران و مربیان از زندگی خود گذشته‌اید و با توجه به وجود یک کادر فنی خوب امیدوارم بتوانیم شایستگی خود را نشان دهید و ما نیز تمام تلاش خود را بکار می‌بندیم تا بحث جوایز قهرمانان رقابت‌های قاره‌ای و جهانی و المپیک را نهادینه کنیم.
در ادامه این مراسم محمد بنا با بیان اینکه وقتی قول قهرمانی آسیا داده است با توجه به بررسی‌ تمام جوانب امر بوده است اظهار داشت: این فرنگی‌کاران افتخار آفرین ثمره تلاش مربیان سازنده سراسر کشور هستند.
وی ادامه داد: کشتی‌گیران با انگیزه‌ی بسیار بالا آماده افتخار آفرینی هستند و من قولی نمی‌دهم که انجام شدنی نباشد پتانسیل کشتی آسیا را می‌شناسم و می‌دانم که کشتی ایران فراتر از قاره کهن است.
بنا تصریح کرد: علیرغم اینکه با نفرات اصلی خود راهی دهلی نو نمی‌شویم اما امیدوارم کشتی‌گیران کشورمان با نشان دادن توانایی‌های خود همگی صاحب مدال شوند.
تیم ملی کشتی فرنگی ایران دیشب راهی دهلی نو پایتخت هند شد و ملی‌پوشان کشورمان روزهای 25 و 26 اردیبهشت ماه به مصاف حریفان آسیایی خود می‌روند.

فرنگی کاران کشورمان پس از شرکت در این رقابتها روز 29 اردیبهشت ماه به کشور باز می گردند.

 


©2011 . All Rights Reserved