اخبار
شماره : 21193
۱۴:۱ ۱۳۸۹/۱/۳۰
حضرت آیت‌الله مهدوی کنی در دیدار با رییس فدراسیون کشتی

امیدوارم در راهی که پیش گرفته‌اید موفق باشید

محمدرضا یزدانی خرم رییس فدراسیون کشتی عصر روز گذشته با آیت‌الله مهدوی کنی دیدار کرد.
به گزارش روابط عمومی فدراسیون کشتی، در این دیدار که در محیطی صمیمانه صورت گرفت، آیت‌الله مهدوی کنی ضمن اظهار خرسندی از موفقیت‌های کشتی خطاب به رییس فدراسیون کشتی تأکید کرد: تلاش مضاعف و نیت خیر شما باعث پیشبرد اهداف و برنامه‌های این رشته ورزشی شده و من اطمینان دارم در صورت تداوم این شیوه گام‌های مؤثری در راستای موفقیت برداشته خواهد شد.
رییس دانشگاه امام صادق (ع) همچنین اضافه کرد: کشتی ورزش اول ما و ریشه در دین و آیین ما دارد بنابراین تقویت این ورزش در جامعه باعث استحکام آموزه‌های اخلاقی خواهد شد.
پیش از سخنان آیت‌الله مهدوی کنی محمدرضا یزدانی خرم رییس فدراسیون طی سخنانی خاطرنشان کرد: وظیفه داریم تا در راستای ارتقاء مبانی فرهنگی در عرصه ورزش تلاش بیشتری داشته باشیم ایشان ضمن تأکید بر فعالیت‌های صورت گرفته در این خصوص اضافه کرد: به نظر می‌رسد هنوز حق مطلب ادا نشده و ما باید در بحث تربیت بدنی و ورزش مسائل فرهنگی و اسلامی را بیش از پیش توجه داشته باشیم.
رییس فدراسیون همچنین از کشتی به عنوان یکی از رشته‌هایی نام برد که می‌تواند در عرصه فرهنگی و اشاعه اخلاق حسنه پیشگام باشد.

©2011 . All Rights Reserved