اخبار
شماره : 21134
۱۲:۳ ۱۳۸۹/۱/۲۵
رقابتهای گزینشی المپیک نوجوانان

فرنگی‌کاران صبح امروز تمرینات بدنسازی با حجم کم را انجام دادند

در ابتدای مرحله پایانی اردوی آمادگی تیم کشتی فرنگی نوجوانان برای حضور در رقابتهای گزینشی المپیک  کادر فنی تیم ملی تصمیم گرفت تا امیرکعب عمیر و امیر احمدی را بدلیل مصدومیت از حضور در این مرحله از اردوها مرخص کند تا آن‌ها پس از بهبودی کامل بتوانند در مسابقات انتخابی تیم ملی شرکت کنند.
به گزارش روابط عمومی فدراسیون کشتی، با توجه به اینکه کعب عمیر از جمله فرنگی‌کاران موردنظر کادر فنی برای حضور در رقابت‌های جام بین‌المللی شهدا است مربیان تیم ملی تصمیم گرفتند تا در ابتدای این مرحله از اردوی تیم ملی به وی و امیر احمدی که در جریان تمریناتی که در شهرهای خود انجام می‌دادند دچار مصدومیت شده‌اند چند روزی را مرخصی بدهند تا آن‌ها با آمادگی کامل بتوانند در مسابقات جام شهدا و انتخابی تیم ملی شرکت کنند.
همچنین در ادامه تمرینات فرنگی‌کاران نوجوانان صبح و عصر روز گذشته به مرور فن و تمرینات کشتی پرداختند که حجم این تمرینات برابر 3 کشتی مسابقه‌ای برای هر فرد بود. در تمرینات امروز صبح نیز فرنگی‌کاران نوجوان زیرنظر مربیان خود به انجام تمرین با وزنه پرداختند و در نوبت عصر هم زیرنظر محمدجواد دیلم مربی بدنساز به انجام تمرینات چابکی و سرعتی خود پرداختند.
فشار تمرینات بدنسازی و کار با وزنه‌ی‌ فرنگی‌کارن نوجوان در تمرینات امروز صبح در حدود 85 درصد بود و مربیان نیز با کاهش حجم، بیشتر بر روی سرعت در انجام این تمرینات تأکید داشتند.

©2011 . All Rights Reserved