اخبار
شماره : 21083
۱۳:۵۵ ۱۳۸۹/۱/۲۱
دبیر فدراسیون کشتی:

بجای حضور در آذربایجان به ترکیه می‌رویم
باید به تورنمنت‌های بین‌المللی خود بها بدهیم

عارف ربطی گفت: فدراسیون کشتی پس از جلسه با کادر فنی تیم ملی نوجوانان و جوانان تصمیم گرفت تا بجای آذربایجان در تورنمنت‌های بین‌المللی در ترکیه به میدان برویم.
عارف ربطی دبیر فدراسیون کشتی در گفت و گو با روابط عمومی فدراسیون کشتی با بیان این مطلب افزود: جام شهدا روزهای 4 تا 6 اردیبهشت ماه در شهرستان ارومیه برگزار می‌شود و ما پس از جلسه با کادر فنی تیم‌های نوجوانان و جوانان تصمیم گرفتیم تا تمامی نیروهای کارآمد در رده‌های سنی جوانان در این رقابت‌ها شرکت کنند.
وی ادامه داد: حضور کشورهای خوبی نظیر ترکیه و ارمنستان در این مسابقات باعث می‌شود تا سطح رقابت‌ها بالا برود ضمن اینکه ما باید با حضور تمامی نیروهای توانمند خود در این رقابت‌ها سطح مسابقات را بالا ببریم.
ربطی تأکید کرد: وقتی ما در تورنمنت‌های بین‌المللی در کشور آذربایجان شرکت می‌کنیم و آن‌ها در مسابقات ما حضور نمی‌یابند ما نیز باید در تورنمنت کشورهایی نظیر ترکیه شرکت کنیم که به رقابت‌های ما بها داده و در مسابقات ما شرکت می‌کنند.
وی تصریح کرد: به این ترتیب تیم‌های نوجوانان و جوانان کشورمان در رقابت‌های بین‌المللی جام پیروزی و قهرمانان کشور ترکیه شرکت می‌کنند تا برای شرکت در مسابقات مهم پیش رو آماده شوند.
ربطی در پایان خاطرنشان کرد: این موضوع پس از جلسه با کادر فنی تیم‌های نوجوانان و جوانان اتخاذ شده است و دلیل آن مسائل فنی است وگرنه فدراسیون هیچ مشکل مالی ندارد.

©2011 . All Rights Reserved