اخبار
شماره : 20949
۱۱:۵۴ ۱۳۸۸/۱۲/۲۵
کشتی فرنگی در سالی که گذشت

ایرج قلاوند: در سال 88 نشان دادیم که ما می‌توانیم

ایرج قلاوند با بیان اینکه کشتی فرنگی ایران می‌تواند در سال جدید نایب قهرمانی جهان را با قهرمانی جهان عوض کند گفت: در سال 88 فرنگی‌کاران جوان ایرانی نشان دادند که ما می‌توانیم.
مربی تیم ملی کشتی فرنگی در گفت و گو با روابط عمومی فدراسیون کشتی در این رابطه اظهار داشت: سال جاری برای کشتی فرنگی ایران سال بسیار پرباری بود قهرمانی در آسیا، نایب قهرمانی در جهان و قهرمانی در جام جهانی عناوینی بود که کشتی‌ فرنگی ایران را کاملا متحول کرد به طوری که به یکباره نگاه تمام جهانیان به سمت کشتی فرنگی ایران جلب شد در سال‌های نه چندان دور کسی کشتی فرنگی ایران را جدی نمی‌گرفت حتی خود اعضاء خانواده‌ی کشتی نیز چون فکر می‌کردند این رشته وارداتی است به آن توجه خاصی نمی‌کردند و همیشه کشتی فرنگی ما در زیر سایه‌ی کشتی آزاد قرار داشت ولی در سال جاری کشتی فرنگی ما از زیر سایه کشتی آزاد برای همیشه بیرون آمد و حتی در مقاطعی از آن نیز پیشی گرفت.
وی افزود: شاید اگر حمایت‌های یزدانی خرم و مسئولان فدراسیون نبود کادر فنی تیم ملی بزرگسالان نمی‌توانست به تنهایی تیم ملی را برای این مسابقات آماده کند.
قلاوند با بیان اینکه فرنگی‌کاران ایرانی فعل خواستن را به خوبی صرف کردند و با تمام وجود نشان دادند که ما می‌توانیم تصریح کرد: تمام کوشش و تلاش ما این است که نایب قهرمانی جهان در دانمارک را با قهرمانی جهان در روسیه عوض کنیم. این کاری است که در سال 89 می‌توانیم به آن دست پیدا کنیم به شرط آنکه سازمان تربیت بدنی و کمیته‌ی ملی المپیک حمایت‌های لازم را از فدراسیون کشتی بعمل آورد.
مربی سازنده‌ی کشتی فرنگی استان خوزستان در پایان خاطرنشان کرد: با افتخاراتی که برای کشتی فرنگی کشور به دست آمد فرنگی‌کاران شهرستانی نیز انگیزه‌ی زیادی را کسب کرده‌اند تا در این رشته‌ی ورزشی فعالیت کنند در حال حاضر فرنگی‌کاران نونهال و نوجوان زیادی در استان‌های مختلف کشور به سمت کشتی فرنگی گرایش پیدا کرده‌اند که اگر فدراسیون کشتی هزینه‌ی زیر پوشش قرار دادن این افراد را داشته باشد شما مطمئن باشید که این عناوین تا سال‌های سال در اختیار ایران باقی خواهد ماند.

©2011 . All Rights Reserved