اخبار
شماره : 20878
۱۱:۲ ۱۳۸۸/۱۲/۱۸
احسان لشکری:

جام جهانی استارت خوبی برای من بود
می‌توانم با بهترین‌های دنیا رقابت کنم

کشتی‌گیر آزادکار وزن 84 کیلوگرم گفت: مسابقات جام جهانی کشتی آزاد استارت خوبی برای من بود تا برای رقابت‌های مهم پیش رو آماده شوم.
احسان لشکری کشتی‌گیر آزادکار وزن 84 کیلوگرم در گفت و گو با روابط عمومی فدراسیون کشتی با بیان این مطلب افزود: پیش از جام جهانی تمرینات بسیار خوب و فشرده‌ای را زیرنظر کادر فنی تیم ملی دنبال کرده و برای شرکت در این رقابت‌ها انگیزه‌ی بسیار بالایی داشتیم.
وی تصریح کرد: کشتی‌های نوروز تمرزاف را به خوبی آنالیز کرده و با کمک کادر فنی با نقاط ضعف و قوت او آشنا شده بودم و  توانستم در یک کشتی‌ زیبا وی را شکست دهم.
دارنده‌ی مدال طلای رقابت‌های قهرمانی آسیا ادامه داد: در کشتی مقابل جک هربرت آمریکایی و قادس‌اف روس بر اثر یک لحظه اشتباه و غفلت نتیجه را واگذار کردم.
وی در پایان خاطرنشان کرد: رقابت‌های جام جهانی کشتی آزاد استارت بسیار خوبی برای من بود و این انگیزه و خودباوری را به من داد که می‌توانم با بهترین های دنیا رقابت کنم.


 

 

©2011 . All Rights Reserved