اولین تمرین اردوی مشترک تیمهای کشتی فرنگی جوانان وبزرگسالان
تمرینات اختصاصی برای نفرات اعزامی به جام سیراکوف
اولین تمرین اردوی مشترک تیمهای ملی کشتی فرنگی جوانان و بزرگسالان ،عصر روز گذشته در محل خانه کشتی تهران برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی فدراسیون کشتی ،در اولین روز اردوی مشترک تیمهای ملی کشتی فرنگی جوانان و بزرگسالان،نفرات حاضر در اردو عصر روز گذشته در محل خانه کشتی به روی تشک رفتند و پس از انجام نرمش و گرم کردن بدنهای خود به انجام مرور فن اختیاری پرداختند.
ملی پوشانی چون حمید سوریان، امیر علی اکبری و تعداد دیگری از ملی پوشان در این تمرین مشترک دقایقی را با جوانان تمرین کردند.
فرشاد علیزاده نیز که هنوز دوران مداوای مصدومیت خود را سپری می کند ،در این تمرین حاضر بود و پس از انجام نرمش،به روی دستگاه تردمیل رفت و به صورت انفرادی به تمرین پرداخت.
در این اردو نفرات اعزامی به مسابقات جام سیراکوف ،تمرینات خود را با شدت بالا و حجم کمتر پیگیری خواهند کرد و در هفته پایانی نیز فرصتی به آنها داده می شود تا بدنهای خود را برای مسابقات پیش رو آماده کنند.
©2011 . All Rights Reserved