اخبار
شماره : 20415
۱۲:۱۹ ۱۳۸۸/۱۱/۷
محمدعلی صنعتکاران:

تفکر کادر فنی موفقیت در بازی‌های آسیایی گوانگژو است
در کشتی هیچ چیز قابل پیش‌بینی نیست

نایب رئیس فدراسیون کشتی گفت: تفکر کادر فنی تیم‌های ملی کشتی آزاد و فرنگی موفقیت در رقابت‌های جهانی روسیه و بازی‌های آسیایی گوانگژو است.
محمدعلی صنعتکاران نایب رئیس فدراسیون کشتی در گفت و گو با روابط عمومی فدراسیون کشتی با بیان این مطلب افزود: کادر فنی تیم‌های ملی کشتی آزاد و فرنگی نگاه به آینده و مسابقات مهم پیش رو از جمله رقابت‌های جهانی روسیه و مهم‌تر از همه بازی‌های آسیایی گوانگ‌ژو دارند.
دارنده مدال برنز المپیک 1964 توکیو تصریح کرد: بر این اساس کادر فنی برای حضور در مسابقات جام جهانی بیشتر از نفرات پشتوانه و کشتی‌گیران جوان در ترکیب خود استفاده می‌کنند تا در آینده در هر وزن چند مهره قابل اعتماد داشته باشیم.
دارنده‌ی مدال طلای رقابت‌های جهانی 1961 یوکوهاما اظهار داشت: کادر فنی تیم ملی کشتی آزاد اسامی برخی کشتی‌گیران حائز شرایط لیگ برای شرکت تیم در رقابت‌های جام تختی را اعلام کرده است که به زودی اسامی آن‌ها اعلام می‌شود.
وی در مورد اهمیت حضور کشتی‌گیران در رقابت‌های مختلف تأکید کرد: کشتی‌گیر باید در هر رقابتی شرکت کند زیرا هرچه از مسابقه دور باشد به ضررش خواهد بود.
صنعتکاران در مورد اینکه آیا نتایج بازی‌های آسیایی دوحه تکرار شدنی است ادامه داد: در کشتی هیچ چیز قابل پیش بینی نیست و در این ورزش رکورد مطرح نیست، لحظات می‌تواند رنگ یک مدال را تغییر دهد به هرحال ما حتی برای کسب نتایج بهتر از دوحه تمام تلاش خود را به کار می‌بریم.
وی در مورد شرایط صادق گودرزی پس از اتفاقات روی داده در مرحله‌ فینال لیگ افزود، وی به کمیته انضباطی فدراسیون کشتی آمد و از حرکت غیر اخلاقی خود عذرخواهی کرده و ابراز ندامت کرد، ما هم توصیه‌های لازم را به وی ارائه دادیم زیرا معتقدیم در ورزش پهلوانی کشتی نباید شاهد این حرکت‌ها باشیم.
دارنده‌ی مدال نقره‌ی رقابت‌های جهانی 1965 منچستر در پایان خاطرنشان کرد: کشتی برای موفقیت در رقابت‌های جهانی نیاز به بودجه کافی دارد در کنار آن باید برای تیم‌های کشتی در رده‌های سنی پایه اردوگا‌ه‌های مختلفی در سطح کشور احداث شود البته حرکت اخیر سازمان تربیت بدنی در تقدیر از کشتی‌گیران کار مثبت و قابل تقدیری است.

©2011 . All Rights Reserved