اخبار
شماره : 20335
۹:۳۰ ۱۳۸۸/۱۰/۳۰
فرشاد علیزاده:

احتمال دارد تا پایان امسال در هیچ مسابقه‌ای شرکت نکنم

جام وهبی امره و حتی جام جهانی مسائل فرعی تیم ملی هستند

http://www.iawf.ir/mambots/content/multithumb/images/b.640.480.0.0.stories.akhbar.6-7-88.f%20(2).jpgفرشاد علیزاده با بیان اینکه به احتمال فراوان تا پایان سال جاری نمی‌تواند در هیچ مسابقه‌ای شرکت کند گفت: اگر تصمیم با خودم باشد فکر می‌کنم اگر امسال در مسابقه‌ای شرکت نکنم برایم بهتر باشد.

فرنگی‌کار وزن 74 کیلوگرم تیم ملی در گفت و گو با روابط عمومی فدراسیون کشتی در این رابطه اظهار کرد: از زمان شروع اردوی تیم ملی بزرگسالان تمرینات خود را به صورت جدی آغاز کردم ولی به دلیل آسیب‌دیدگی که از قبل دارم نمی‌توانم فشار زیادی به خودم بیاورم. متأسفانه آسیب‌دیدگی و درد کمرم هنوز به طور کامل برطرف نشده است و با تمرینات فیزیوتراپی که در اردو انجام می‌دهم سعی دارم این مشکل را به حداقل برسانم. برای کشتی گرفتن در جام وهبی امره ترکیه و یا جام جهانی ارمنستان تابع تصمیمات کادر فنی هستم ولی اگر تصمیم با خودم باشد فکر می‌کنم اگر امسال در مسابقه‌ای شرکت نکنم برایم بهتر باشد.

وی افزود: جام جهانی ارمنستان، مطمئنا سطح بسیار بالایی دارد، 6 تیم برتر دنیا در این مسابقات حضور دارند و امیدوارم تیم ملی کشورمان نیز در این رقابت‌ها به نتیجه‌ی دلخواه دست پیدا کند.

دارنده‌ی مدال برنز مسابقات جهانی دانمارک با بیان اینکه هدف اصلی کادر فنی تیم ملی کشتی فرنگی بزرگسالان، کسب موفقیت در مسابقات قهرمانی جهان در روسیه و همچنین بازی‌های آسیایی گوانگژو چین است تصریح کرد: این اردو در واقع برای این مسابقات آغاز شده است، نباید برای مسابقات پیش رو همچون جام وهبی امره و یا حتی جام جهانی از تیم ملی انتظار زیادی داشته باشیم به هرحال وقتی برای قهرمانی جهان و یا بازی‌های آسیایی هدف‌گذاری می‌کنیم مطمئنا جام وهبی امره و یا جام جهانی به عنوان مسائل فرعی و نه اصلی به حساب می‌آیند.

فرشاد علیزاده در پایان خاطرنشان کرد: در تمامی اوزان از جمله 74 کیلوگرم علاوه بر کشتی‌گیران اصلی که در دانمارک حضور داشتند، جوانانی حضور دارند که می‌توانند در صورت نبود ما در تیم ملی جای خالی ما را پر کنند. امیدوارم شاهد روزی باشیم که در هر وزن چند کشتی‌گیر خوب و هم‌سطح وجود داشته باشد.

©2011 . All Rights Reserved