اخبار
شماره : 1856
۱۱:۴۶ ۱۳۸۶/۸/۲۸
جلسه بررسی دور رفت لیگ برتر کشتی آزاد

جلسه بررسی دور رفت لیگ برتر کشتی آزاد برگزار شد

به گزارش روابط عمومی فدراسیون کشتی؛ در این جلسه که عصر یکشنبه در فدراسیون کشتی با حضور محمدرضا یزدانی خرم، محمدعلی صنعتکاران، مهدی خالدی، عارف ربطی، تورج لارودی، محمد یوسف‌نژاد و رضا غلامی برگزار شد راجع به مباحث مختلف لیگ برتر گفت و گو شد.
در ابتدا لارودی رئیس کمیته لیگ گفت: جمع‌بندی ما از دور رفت لیگ مثبت است و از لحاظ برخورد رسانه‌ای هم مجموعه مثبتی داریم. با توجه به تأکید رئیس فدراسیون از رؤسای هیأت‌ها به عنوان نماینده فدراسیون استفاده کردیم که کمک‌ بسیار خوبی برای برگزاری مسابقات بودند و از این کار تشکر می کنم.
لارودی در رابطه با میزبانی تیم‌ها تصریح کرد: گاز مازندران تابحال بهترین میزبانی را داشته هرچند که سایر تیم‌ها هم خوب عمل کردند و بد نبودند. در شهرستان‌ها تماشاگران حمایت خوبی دارند و حضور مسئولین محلی استان‌ها نیز چشمگیر است اما در تهران مسابقات سرد برگزار می‌شود.
رئیس کمیته لیگ با اشاره به داوری گفت:  گزارشات، دال بر داوری ضعیف نیست اما، یکی دو رأی غلط بوده است. داورانی که مسجل شده کارشان اشکال داشته است نیز سه جلسه کنار گذاشته شدند.
لارودی همچنین پیشنهاد داد از نظر فنی، مسابقات زیر نظر باشند و به مربیان تیم‌ها رهنمودهای فنی داده شود تا مثلا یک کشتی گیر چند هفته متوالی وزن کم نکند.
مهدی خالدی، ناظر مسابقات لیگ هم به کشتی نفت و گراد اشاره کرد و پیشنهاد داد: فیلم کشتی وزن 60 کیلو بین تقوی و آقاجانی برای داوران بازبینی شود.
رئیس فدراسیون کشتی نیز ضمن خوش‌آمدگویی به صنعتکاران اظهار کرد: به مربیانی که به وسط تشک می‌آیند و اعتراض می‌کنند باید تذکر داده شود، همچنین باید به داورانی که اشتباه می‌کنند تذکر داده و حتی با آنها برخورد کرد.
لارودی در مورد بعضی مصاحبه‌های خارج از چهارچوب مربیان و کشتی گیران و اعلام مطالبی مانند این که داوران حق خوری کردند گفت: بهتر است با این قبیل افراد که به جای ذکر اشتباه داوری، آنها را حق خوری می‌نامند برخورد کرد.
یزدانی خرم در این رابطه گفت: باید ناظر فدراسیون قبل از هر مسابقه در جمع مربیان و کشتی گیران دو تیم به آنها آگاهی دهد که اعتراضات در وسط تشک یا مصاحبه‌های خارج از چهارچوب با جریمه روبرو می‌شود و اگر پس از آگاهی دادن، این موارد صورت گرفت، با آنها برخورد شود.
رئیس فدراسیون کشتی خواستار برگزاری کلاس برای داوران و تذکر ایرادات آنها شد.
در پایان نیز به پیشنهاد رئیس فدراسیون کشتی، مقرر شد برای کشتی گیران فنی لیگ جوایزی در نظر گرفته شود.

©2011 . All Rights Reserved