اخبار
شماره : 1679
۱۲:۴۹ ۱۳۸۶/۸/۱۲
محمد ابراهیم سیف پور

معزی پور جامعه کشتی را به هم نزدیک می‌کند

عضو کمیته فنی فدراسیون کشتی گفت: محمود معزی پور با توجه به نفوذی که در جامعه کشتی دارد می‌تواند این جامعه را به یکدیگر نزدیک کند.

محمد ابراهیم سیف پور در گفت و گو با روابط عمومی فدراسیون کشتی تصریح کرد: معزی پور به خوبی شاخه‌های کشتی کشور را می‌شناسد و می‌تواند با استفاده از موقعیتی که در بین جامعه کشتی دارد این جامعه را به یکدیگر نزدیک کند.

وی ادامه داد: برای المپیک باید فردی در رأس تیم ملی کشتی آزاد قرار می‌گرفت که از تجربه کافی برخوردار باشد، معزی پور با توجه به اینکه مدت 30 سال است که در پیکره کشتی ایران حضوری ملموس دارد می‌تواند تیم ملی کشتی آزاد را در المپیک پکن به خوبی هدایت کند.

وی تصریح کرد: منتهی بعضی از منتقدین فدراسیون کشتی نباید در این رابطه مغرضانه و هدف‌دار عمل کنند، این افراد اگر با فدراسیون منیت دارند نباید این موضوع را به سرمربیگری معزی‌پور تعمیم دهند.

سیف پور گفت: من خود به عنوان بزرگتر کشتی انتخابم معزی پور بود چراکه از توانمندی‌های او به خوبی مطلع و آگاه هستم.

قهرمان اسبق جهان در پایان خاطرنشان کرد: من مطمئن هستم که سرمربی تیم ملی کشتی آزاد می‌تواند باعث موفقیت تیم ملی در بازی‌های المپیک 2008 پکن بشود.

 

©2011 . All Rights Reserved