اخبار
شماره : 1649
۱۲:۴۲ ۱۳۸۶/۸/۸
عباس نمازیان

معزی پور گزینه مناسبی بود

دارنده سوت طلایی داوری گفت: معزی پور برای تصدی پست سرمربیگری تیم ملی کشتی آزاد بزرگسالان ایران بهترین و مناسب ترین گزینه محسوب می‌شد.

عباس نمازیان در گفت و گو با روابط عمومی فدراسیون کشتی تصریح کرد: معزی پور یک مربی با سابقه و متفکر است او در تمام امور خود با تعمق و تأمل حرکت می‌کند.

وی ادامه داد: حضور محمود معزی پور در کنار منصور برزگر می‌‌تواند ثمرات مثبتی را برای کشتی آزاد ایران در آینده به همراه داشته باشد، منتهی این حضور باید با وفاق و همدلی صورت گیرد.

نمازیان با اشاره به سرمربی تیم ملی کشتی آزاد گفت:‌ محمود معزی پور باید دو نکته را در تدوین و اجرای برنامه های خود لحاظ کند اول اینکه تمرینات کشتی گیران را مطابق با مسابقات کشتی تدوین کند یعنی اینکه توان استقامتی کشتی گیران را تقویت کند.

وی تأکید کرد:‌ دوم اینکه با توجه به اینکه رقابت‌های المپیک در چین برگزار می‌شود و این کشور با ایران 3 الی 4 ساعت اختلاف ساعت دارد باید این اختلاف ساعت در تمرینات ملی پوشان لحاظ شود.

نمازیان در مورد داوری گفت: کمیته داوران باید بیشتر با داوران کشورمان تعامل و ارتباط داشته باشد.

وی در پایان با اشاره به همکاری خودش با فدراسیون کشتی خاطرنشان کرد: من عاشق کشتی هستم و عمر و جوانی خود را صرف کشتی کرده‌ام به همین دلیل علاقمند هستم با فدراسیون کشتی در هر زمینه‌ای که باشد همکاری و تعامل کنم.

 

©2011 . All Rights Reserved