اخبار
شماره : 1518
۱۱:۵۲ ۱۳۸۶/۷/۲۳
امیر توکلیان

برگزاری لیگ به نفع کشتی است

معقتدم برگزاری رقابت‌های لیگ کشتی بنفع این رشته ورزشی است.

به گزارش روابط عمومی فدراسیون کشتی امیر توکلیان سرمربی تیم کشتی آزاد راه‌ آهن خراسان با بیان این مطلب افزود: معتقدم برگزاری لیگ برخلاف برخی اظهار نظرها به نفع کشتی است ولی سال گذشته لیگ کشتی بخوبی برگزار نشد و ما باید در فاصله چند روز دو کشتی را برگزار می‌کردیم.

نایب قهرمان سابق جهان گفت: معتقدم داوران باید برای حضور در رقابت‌های لیگ کشتی یک روز زودتر در استانها حاضر شوند تا بتوانند با آرامش وظیفه حساس خود را انجام دهند و عدالت رعایت شود.

مربی سابق تیم ملی کشتی آزاد تصریح کرد: معقتدم باید از میان ما نمایندگان باشگاه‌ها انتخاب شوند تا در تصمیم گیری‌های لیگ کشتی ما هم نقش داشته باشیم.

عضو سابق تیم ملی اظهار داشت: برگزاری مسابقات در دوماه مشکلاتی را در پیش دارد به نظر من باید در مدت زمان بیشتری برگزار شود زیرا با این روش کشتی گیر مجبور است در هر هفته وزن کم کند و ما هم باید از کشتی گیران خوب خود استفاده کنیم و از طرفی حق باشگاه‌ها نیز در مورد قرارداد با کشتی گیران قابل احترام باشد.

©2011 . All Rights Reserved