هادی حاجیان
پس از رفع مصدومیتم تمرینات سبک خود را آغاز کردهام.
هادی حاجیان کشتی گیر وزن 55 کیلوگرم در گفتگو با روابط عمومی فدراسیون کشتی با بیان این مطلب افزود: مصدومیتم تا حدود زیادی برطرف شده است و تمرینات سبک خود را آغاز کردهام.
وی گفت: در حال حاضر سعی دارم عضله پایم را تقویت کنم تا بتوانم با قدرت به میادین کشتی بازگردم.
حاجیان اظهار داشت: قصد داشتم در رقابتهای لیگ کشتی بگیرم اما پس از عمل جراحی پایم هنوز در مورد حضور در این رقابت ها تصمیمگیری نکردهام زیرا میخواهم با آمادگی کامل دوباره روی تشک حاضرشوم.
وی تصریح کرد: قصد دارم با رفع کامل مصدومیتم با آمادگی تمرینات خود را شروع کنم تا برای مسابقات انتخابی تیم ملی آماده شوم و با درخشش در این رقابتها بتوانم دوبنده تیم ملی را در رقابتهای قهرمانی آسیا در کره جنوبی بدست آورم حاجیان تأکید کرد: امسال علیرغم آمادگی بالا و شکست چندباره برخی ملی پوشان، بعلت مصدومیت و با بدشانسی حضور در رقابتهای جهانی باکو را از دست دادم و میخواهم تا اسفندماه و زمان شروع رقابتهای قهرمانی آسیا در کره جنوبی به مرور به مرز آمادگی برسم و توانمندیهایم را به رخ رقبایم بکشانم.
وی گفت: هدفم حضور و نشان دادن شایستگیهایم در المپیک 2008 پکن است.
©2011 . All Rights Reserved